Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Време е за топъл и уютен хотел
Автор: Екип Varna24.bg 17:45 / 27.10.2020Коментари (0)1383
©
Есенните листа вече започнаха да падат, а с тях и температурите. Лека-полека идва зима и с нея студът бавно настъпва навън. Това кара всички ни да мечтаем за топлина и уют. От друга страна, много от нас са почитатели и на зимните спортове, което прави планината идеалното място за ваканция, когато започне сезонът, който очакваме с нетърпение.

Но още преди да е паднал първият сняг, на човек му се иска да си почине и да разпусне сред природата, но не и за сметка на удобството и комфорта. След дългите разходки ще имаме нужда от отдих и добра храна, за да възвърнем силите си. Всичко това и още много вече можете да намерите на съвсем достъпно разстояние от вас в сърцето на Пирин планина.

На спа през ваканцията

Всеки трети описва спа комплекса като идеалното място за релакс, а всеки втори го поставя в Топ 3 на любимите си занимания през свободното време. То наистина е идеално за всеки повод – за романтичен уикенд с половинката, за ваканция с приятели или семейно, честване на 8 декември, за събиране на неофициален тийм билдинг и каквото още се сетите.

Позволете си дори да отидете и сами. Можете да прекарвате времето си там с книга в солната стая или край басейна, пречистен с морски соли . Имате възможност също така да се възползвате от различни козметични, разкрасяващи, възстановяващи и отпускащи терапии, да се отдадете на няколко минути приятна ексфолиация с фиш спа.

Последният спа хит са масажите, вдъхновени от древните индийски учения. По този начин ние успяваме да се освободим от натрупаното вътрешно нервно напрежение и стрес. Този своего рода енергиен рестарт ни дава сили и вдъхновение да продължим, а също така и имунен стимул в този труден период.

Кулинарни изкушения

Вкусната кухня е едно от нещата, които ни радват през ваканцията. Чудесно е, ако в избрания от нас спа хотел в Банско има добър ресторант, където можем да похапнем вкусни ястия от различни краища на света. Класическа италианска и швейцарска кухня и изтънчени фюжън изпълнения от майстор готвачи е идеалната почивка за гурме феновете.

Местната традиционна кухня пък ще ви отнесе назад във времето и ще ви накара да се почувствате като у дома си. Градчето е прочуто с чомлек, бански старец, бабек, капама, катино мезе и много още.

Културен туризъм

Курортно селище с дългогодишна история, Банско години наред поддържа реномето на лидер сред балканските ски курорти. Днес той се очертава и като културно средище и любима дестинация на много запалени туристи както от страната, така и от чужбина.

Богатият културен календар на Банско успя да запази градчето будно дори през времената на пандемия, благодарение на инфраструктурата, която позволява провеждането на много от събитията на открито. Сцената на градския площад, разположена пред читалището "Н. Й. Вапцаров“ дори през студения сезон може да се използва за провеждането на много от предвидените културни мероприятия.

През месец декември традиционно в Банско се открива сезонът на зимните спортове. Организира се също така и фестивал на планинското кино. От центъра на града върви организиран транспорт към най-горещите туристически дестинации в окръга.

След толкова много събрани впечатления, всеки от нас мечтае за почивка на топло. Апартхотел "Лъки Банско СПА & Релакс“ не ви предлага просто стая и легло, в които да се сгушите след дълъг ден, прекаран в планински преходи, спорт и разглеждане на исторически забележителности. Предлагаме ви уют и елегантност на най-високо ниво, които ще ви накарат да искате да се връщате отново и отново.

Тук можем спокойно да доведем и децата си. Стаите са достатъчно големи, а за вашите малчугани сме предвидили всякакви възможности за забавление. Хотелът на няколко пъти е печелил елитни наши и международни призове за най-добър петзвезден и спа хотел в България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
АЕЦ "Козлодуй" заведе дело шамар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: