Временната комисия реши: Сваля депутатския имунитет на Марешки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:54 / 10.05.2017
1701
Комисията взе решение за даване на разрешение за снемане на имунитета на Веселин Марешки, за да може да бъде продължено наказателното дело от общ характер, което е заведено срещу него.

Това каза пред журналисти Христиан Митев - председател на Временната комисия по искането на главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане и провеждане (продължаване) на наказателно преследване срещу народния представител Веселин Марешки, предаде "Фокус".

"Удовлетворяваме искането на главния прокурор. Не мога да ви кажа защо Веселин Марешки не беше на заседанието. Да беше дошъл, заседанието беше обявено. Решението беше взето със 7 гласа "за", и 2 "против". Против бяха колегите от "ВОЛЯ", всички останали членове на комисията гласуваха "за", обясни той.

По думите му сега ще бъде изготвен доклад, който ще бъде внесен в деловодството и оттам нататък председателят на НС ще реши кога да влезе в пленарна зала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).