Времето ще остане без промяна утре, температурите скачат до 18 градуса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:34 / 05.11.2014
605
През следващото денонощие времето в страната ще остане без съществена промяна. През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре преди обяд на много места отново ще има мъгла или ниска слоеста облачност, но след пладне видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява. Предимно слънчево ще остане в планинските и източните райони, където ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Минималните температури, в повечето места, ще са между 2° и 7°. Максималните ще са между 13° и 18°.

Атмосферното налягане ще остане по-високо от средното за месеца.

В планините ще остане предимно слънчево и топло. Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се повишат още малко и максималната на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 14° и 17°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 11° - 15°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Майката на простреляното в главата дете от Враца с първи коментар...
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...
Откриха издирваното дете
Дебора, която беше нарязана с макетно ножче: От време на време пл...
Борисов: В момента България няма посока, ние няма какво да предло...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).