Времето утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:43 / 29.03.2021
2002
През нощта облачността над много райони временно ще намалее. Вятърът ще бъде слаб от северозапад, в Източна България до умерен от север. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°.

Утре ще има разкъсана, над Източна България, а през нощта срещу сряда над централните райони от страната предимно значителна облачност и на места там ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен, в Източна България временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°. 

В планините ще духа умерен и силен вятър от север-североизток. По-значителна облачност ще има в следобедните часове и на места ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието ще има променлива облачност и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).