Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
¬ръща се доброволната казарма
јвтор: ≈кип Varna24.bg 12:45 / 24.09.2020 оментари (78)790
©
—ъс 103 гласа "за", 42 "въздържали се" и без нито един против парламентът прие на първо четене промените в «акона за резерва на въоръжените сили.

—рочна служба в доброволни€ резерв предвиждат промени в «акона за резерва на въоръжените сили, който беше обсъден на първо четене в Ќародното събрание.

ѕредложението дава възможност всеки български гражданин до 40 г., по негово желание и при условие, че отговар€ на изисквани€та на закона да служи във въоръжените сили за срок до 6 месеца, работодателите ще имат възможност да запазват персонала си, като осигур€ват неплатен отпуск на работниците.

—поред готвените промени, на доброволните резервисти ще се осигури възнаграждение, здравно и социално осигур€ване при изпълнение на договор за срочна служба в доброволни€ резерв. “е ще подписват договор и ще получат статут на срочна служба в доброволни€ резерв за срока на договора. —поред вносителите от ћинистерски€ съвет, това ще доведе до повишаване на интереса и ангажираността на българските граждани към т€хната подготовката за защита на отечество.

— увеличаване бро€ на български граждани с военна подготовка ще се подобри възможността за попълване на запаса на въоръжените сили.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
—упер! Ќо в доброволната казарма ще влизат млади истински мъже. а какво ще правим с хил€дите пе*ерастчета?
0
 
 
Ћично аз н€ма да си пусна момчетата никога да робуват на ƒържавата и да €дът всеки ден боб суров и хл€б камък ще се лее кръв
0
 
 
“ърсите си балъци. ћладите сега не са като нас да ги залъгвате ще ви дадем дипломи ще станете мъже и т.н. –оби каквито б€хме ние вече н€ма да ви работим без пари със залъгване за –ќƒ»Ќј“ј. ¬ече ще си плащате негодници нещтасни. рЯЦХрЯШВрЯШВрЯШВрЯШЬ
0
 
 
ј «ј ѕј–»“≈,,,—»ƒ»6 “» ¬ј“ј,,ƒ≈Ѕ≈Ћ»џј ѕ≈≈¬— » Ћ» Ѕ≈6≈ ј’ћ≈“ ƒќ√јЌ ,,¬,—»ƒ≈–ќ¬,,,“ј«» ќ“ Ѕ—ѕто,,» ћЌ,,ƒ–”√»,,»Ћ» ¬–»6“ј“ ѕј–»“≈ »Ћ» Ќј “ќѕЋќ » ѕј–»“≈ —ј √ќ“ќ¬»
0
 
 
¬ќ≈ЌЌ»“≈ ƒј —≈ ѕ≈Ќ—»ќЌ»–¬ј“ Ќј 72,,,“—џјЋ ƒ≈Ќ —≈ ћќ“ ј“
0
 
 
Ќ≈ ƒќЅ–ќ¬ќЋЌј ј «јƒ»Ћ…»“≈ЋЌј 4≈ —“јЌј’ј ћЌќ√ќ ќЅ–ј“Ќ»“≈,,,ѕќЋќ¬»Ќј“ј —»Ѕ–јЌ»≈
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
ѕребро€ване на населението 2021 година
¬инетки 2020
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: