Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вътрешен потрес за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 24.01.2019Коментари (0)2230
©
Хороскоп за днес, 24 януари:

Овен

Днес романтичните ви отношения минават на втори план. Но общуването ви с жени, независимо от вашия пол, е успешно и спокойно. Днес може да ви дразни ежедневието в семейните отношения. Следете цялата ви дейност да е в строго съответствие със закона. Дръжте се по-далеч от криминогенни зони и съмнителни компании. Може да ви поискат връщане на дълг.

Телец

Днес е трудно да бъдете прелъстени или учудени. Можете да сте упорити и непреклонни дори по отношение на близките си. Днес познанията и сръчността ви могат да предизвикат доверието на началството и уважението на колегите. Колкото и добре да се развиват събитията, кесията ви може забележимо да олекне.

Близнаци

Може да сте неуверени в себе си, раздразнителни, което да се отрази на любовните отношения по най-отрицателен начин. Нужна ви е симпатия, одобрение и милувки за развитие на най-добрите черти от характера ви и постигане на успех в дейността. Можете да се проявите като новатор. Възможно е да измислите оригинален подход към решаването на сложни проблеми.

Рак

Раците – съдии може да се отличават с голяма справедливост, а юристите, занимаващи се с разработката на закони, са точни, макар и до известна степен консервативни. Любовните ви отношения през този период могат да бъдат малко напрегнати. Не се опитвайте да се разтоварите с алкохол.

Лъв

В любовните отношения е възможно прекрасна сексуална съвместимост и взаимни избухвания на страстта. Не е изключено днес Лъвовете да са повече ориентирани към работата и кариерата си и да изместят семейните проблеми на заден план. Демонстрирайки топлина и демократичност в отношенията с хората, Лъвовете – ръководители, дори без да се напъват, като че ли автоматично стават уважавани хора.

Дева

Ако дълго време е липсвал контакт с избраника, сега е времето да го възстановите. Вашето щастие е в ръцете ви. Благоприятни са покупката на дом, апартамент или смяна на жилището с по-подходящо. Деловите хора, родени под този знак, могат успешно да проведат редица организационни и реорганизационни мероприятия, да разрешат насъщните въпроси, касаещи бита, кадрите и оборудването.

Везни

Личното яи обаяние помага да предразположите към себе си поклонниците. Може да очаквате голяма помощ от стари, проверени приятели, живеещи далеч или в чужбина. Деловият ви живот обещава да е доста наситен и затова се постарайте да не се разсейвате и да положите максимум усилия в най-значимото за вас направление. По финансовите въпроси трябва да сте пестеливи и предвидливи.

Скорпион

Днес се чувствате щастливи от срещата с любимия човек. Свързвате с децата си повече надежди и не напразно. Любимият ви човек има висок творчески потенциал и е настроен към победа, което ви дава увереност в утрешния ден и ви помага да се справите с нещата. Възможни са непланирани разходи, свързани с покана за празнични мероприятия.

Стрелец

У вас се пробужда поетичният талант. Не се сдържайте. Първият ви слушател е вашият възлюбен. Не предприемайте никакви промени в семейството. Нека всичко върви по реда си. През този ден избягвайте кардиналните промени във всички области на вашата дейност.

Козирог

Планетите ви предсказват ново познанство, което започва с вътрешен потрес. В приятелския кръг настъпват промени – някой се отдалечава, а друг излиза на преден план. Опитайте се да закрепите съществуващите договорености, не започвайте нещо ново.

Водолей

Този ден е благоприятен за любов и работа. Не трябва да има никакви препятствия в личния живот. Вероятно неприятностите заобикалят семействата на Водолеите. През първата половина на деня може да се проявите в различни сфери на дейност. Не се отказвайте от рисковани предприятия, тъй като те може да се окажат успешни.

Риби

В любовните си отношения много Риби искат от партньора си достатъчно обезпечения и подаръци. Имате много приятели, страстни сте в любовта, но ревността се заселва за дълго в семейния ви живот. Кариерата ви е успешна във всяка от областите, свързани с обществени, служебни и административни функции.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: