Вътрешният министър отрече да е имало теч на информация от ГДБОП по случая с Нотариуса

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:19 / 21.02.2024
1221
Вътрешният министър Калин Стоянов отрече на брифинг в  Бургас да е имало теч на информация от ГДБОП по случая с Мартин Божанов - Нотариуса, предаде репортер на Burgas24.bg

“От ГДБОП теч на информация е нямало. Да припомня, че ГДБОП е единствената структура в Министерството, която под мое ръководство, успя да събере достатъчно данни, въз основа на които има образувано досъдебно производство срещу Мартин Божанов.  Ако някой е считал, че има теч от ГДБОП към онова време, когато ние сме го работили и сме събрали достатъчно данни, то би следвало да бъде назначена вътрешна проверка на дирекцията, която е пряко подчинена на министъра на вътрешните работи – дирекция "Вътрешна сигурност“ и ако там има някакви констатации, то те би следвало да се отнесат към компетентните органи“, добави Стоянов.

Вътрешният министър увери, че се работи изключително активно по случая. Периодично се провеждат работни срещи, на които се анализира цялата събрана информация. По думите му подобен вид престъпления се разкриват изключително трудно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
След потопа в Плевен: 400 болни и възрастни, голяма част от които...
"Медицински надзор" потвърди, че 104-годишната жена, изписана от ...
Борисов: Ние доказахме, че другите са аматьори, за мъка на технит...
Димитър Главчев и ръководената от него делегация се поклониха на ...
В Сливен: Близо 50 деца от детска градина в града са с хранително...
PR експерт: ГЕРБ е тефлонова партия, ПП-ДБ да слязат от жълтите п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).