Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вътрешно ми се иска това същество никога да не види бял свят, а онези, които са си затваряли очите - дано не спите спокойно никога повече
Автор: Екип Varna24.bg 14:46 / 06.07.2022Коментари (12)1466
© Фейсбук
"На 11 юни Георги Семерджиев, убил снощи две момичета в центъра на София, е спрян от полицаи в Студентски град заради "неадекватно поведение на пътя". Установява се, че е на два вида амфетамини. Според 24 ч., му взимат (швейцарската) книжка, а проверката показва, че е с отнети 84 точки от българската (пълните са 39), книжката (българската) също е отнета.

Ако веднага го бяха арестували и разследвали за нарушенията му, сега две млади жени щяха да са живи. Вероятно и тогава е имал синя лампа и стоп палка в колата си, със сигурност и тогава е карал под въздействието на божествен комплекс, доказано тогава е бил под въздействие и на наркотици.

Идва тогава въпросът защо не е разследван още след това нарушение и защо не е задържан - ако си с 84 отнети точки и въпреки това отново шофираш надрусан, и това не е достатъчно, за да те вкарат в ареста, кое е? Да убиеш човек? Да убиеш двама човека?

За родителите на тези момичета няма голямо значение, че сега Семерджиев ще бъде открит и вкаран в ареста - щеше да има, ако беше вкаран на 11 юни. Сега, разбира се, ще има значение за някой друг, който е потенциална негова жертва и още не го знае - и това е единственото, за което можем да се хванем отчаяно. Да го арестуват, да го осъдят справедливо и да ограничат свободното му придвижване сред нас, защото има хора, за които санкциите под формата на отнети документи, точки и права не вършат работа. Върши работа само дългото физическо ограничение на тяхното присъствие в обществото.

Пиша това с усилие да съм много обрана в изказа си, да не обиждам и сравнявам, да не съм емоционална и гадна. Вътрешно ми се иска това същество, никога да не види бял свят, а хората, от които зависи такива като него да получат адекватна санкция, да си свършат работата.

За тези, които са си затваряли очите по пътя му на развитие до снощи (от момента на ареста му по подозрения за организиране на черно тото през 2010-та година, през случаите, натрупали му 50 (!!) наказателни постановления за нарушения на пътя, до шофирането с фалшиви книжки и регистрационни номера и убийството на двама човека) - дано не спите спокойно никога повече.

Използвам случая да напомня на спокойно пребиваващите на служба в КАТ, че катастрофата снощи е на отсечка, в която непрекъснато има гонки и минаване на червено, за което живеещите в района са сигнализирали многократно (а и то се чува и вижда с просто око), както и че това е само една от подобните отсечки в София.

Затова, когато се казва, че държавата е завзета от престъпници, трябва да се има предвид и това проявление, освен големите схеми - престъпници като Семерджиев убиват хора по улиците, докато държавата си затваря очите във всички случаи, предшестващи фаталния, а накрая просто прави разбор на нарушенията на извършителя и ги развява пред очите ни, симулирайки някаква работа, докато всъщност е съучастник с бездействието и безхаберието си". Мнението е на Красимира Хаджииванова и е публикувано в социалната мрежа Фейсбук.




Още по темата: общо новини по темата: 242
09.04.2024 »
14.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
23.02.2024 »
22.02.2024 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Такива "хора"нямат право на живот.Смъртната присъда трябва да се върне!!!Жалко за момичетата и съболезнование за близките им.
+5
 
 
ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТАТА,А ТОЗИ НАРКОМАН ЗАСЛУЖАВА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА,БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА.НО В България НЯМА ЗАКОНИ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ.ЩЕ ЛЕЖИ ПЕТ ГОДИНИ В ЗАТВОРА И ЩЕ СИ ИЗЛЕЗЕ ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО.
+3
 
 
Само управление- диктатура. Нищо друго няма да оправи нашата страна. Тази"демокрация" в такъв вид - както се вижда не води до нищо добро. Връщане на казарма, тотален ред и порядък.
+5
 
 
Няма по-гнусна измет от най-гнусната. Това е един представилте от хилядите татуирани, наркоманизирани, олигофренизирани, алкохолизирани утрепки в нашето общество. Много мног голяма част от тях, на пътя , на работа, в съседство, навсякъде ги. Никакви морални ценности особено в 80 % от младежите
+4
 
 
ХАХАХ майко мила...какъв е тоя примат бре...бързо в кауша,говедото му с говедо.
-1
 
 
Излиза ,че пряк виновник двете момичета да бъдат убити снощи е дамаджаната ,а и този който го е назначил ! Да им се потърси отговорност !!! Съдебна ! За протокола,шефа на КАТ Тенчо Тенев е личен приятел на дамаджанов и лично назначен от него.Също така този същия Тенев е обект на наказателно разследване ,но въпреки това е назначен от страия си приятел по чашка!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1607) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: