Във Варна започва подписка в защита на полицай, прострелял крадец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:10 / 01.04.2013
1357
Подписка в защита на полицая Иван Лулеов, който простреля крадец, започва във всички подразделения на МВР и Министерство на правосъдието във Варна.

Лулеов беше обвинен в убийство, след като по време на дежурство, беше атакуван с брадва от 36-годишен крадец на кабели. Полицаят е стрелял със стоп патрон по нападателя си, след което го закарал в болница, където той е починал. Служителят на МВР беше задържан за 72 часа, а после беше пуснат на свобода под парична гаранция, предаде Дарик.

"Всеки един от нас по време на работа, излизайки на улицата, не знае в каква ситуация ще попадне, но знае, че след приключване на смяната у дома го чака неговото семейство! Всеки един от нас е изложен на риск и този риск е оправдан само когато с действията си сме защитили Родината, интересите на Гражданите, Колегите си и на последно място-себе си!", пише в апела за подкрепа на Иван Лулеов.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Проверките за нелоялни практики при организираните туристически п...
Газов мегапроект застрашава Черно море
Бизнесмен: Положението е отчайващо, държавата е абдикирала
"Булгартрансгаз": Финализирана е успешно най-важната обществена п...
Назначиха извънредна проверка по случая с починалото 5-годишно де...
Финансистът и икономист д-р Войнов каза какво трябва да направим ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).