Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Възраждане" с позиция за оставката на Стефан Янев
Автор: Екип Varna24.bg 13:05 / 28.02.2022Коментари (4)779
©
Партия "Възраждане" излезе с позиция, след като стана ясно, че премиерът Кирил Петков ще поиска оставката на военния министър Стефан Янев.

"Мотивите, с които Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев, са, че  в неговото правителство няма как да се следва политика, различна от тази, която той като Министър-председател е определил", смятат от партията.

От "Възраждане"посочват, че искат оставката на цялото правителство с мотива, че неговата политика е в разрез с българския национален интерес.

"Политиката на Кирил Петков превърна България в страна-участник във военния конфликт и по този начин нанесе тежки щети на българските икономически и национални интереси", заявяват от "Възраждане".

Цялата позиция:

"Мотивите, с които Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев, са, че  в неговото правителство няма как да се следва политика, различна от тази, която той като Министър-председател е определил.

Мотивите на Петков сигурно са правилни за самия него, но те важат в още по-голяма степен и за България и за българския народ. Няма как  в българската държава някой друг да следва политика, различна от тази, която е в полза на българския национален интерес, различна от тази  на интересите на българския народ.

В конкретния случай, ако Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев с тези мотиви,  ние от Възраждане искаме оставката на цялото правителство с мотива, че неговата политика е в разрез с българския национален интерес

Политиката на Кирил Петков превърна България в страна-участник във военния конфликт и по този начин нанесе  тежки щети на българските икономически и национални интереси.

Настояваме за оставка на цялото правителство и считаме, че всяко едно действие, допринасящо за замесването на България във военния конфликт в Украйна, вземането на страна в конфликт между две близки и приятелски нам държави, защото и Украйна и Русия са ни еднакво близки и с тях имаме еднакво близки исторически отношения, е престъпно и оставката е най-малкото, което трябва да последва", се казва в позицията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спор няма, че за Копейкин е тежко днес след блокиране на паричните преводи. Но колкото и да е разстроен, наистина ли е пропуснал, че цял свят вече е страна в конфликта. От едната страна са Беларус и Сирия (Венецуела не са потвърдили), а от другата останалите. Костя звучи като от друга планета.
0
 
 
мнението на ПОЛИТИЧЕСКАТА МАСТИЯ и РУСОСИФИЛИСТИКА копейкин не ни интересува!
0
 
 
Копейкин, Копейкин! Жалка безгръбначна твар!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: