Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Възстановяват полетите до Израел
Автор: Иван Сотиров 16:18 / 14.08.2020Коментари (0)1132
©
От 23 август националният превозвач "България Еър“ възстановява полетите до Тел Авив. Полетите ще се изпълняват всяка неделя и четвъртък. 

От 16 август правителството на Израел отменя изискването за задължителна карантина за пристигащи от България израелски граждани. Напомняме, че Израел е една от страните, за чиито граждани също няма изискване за поставяне под карантина при пристигане в България, съгласно заповед № РД-01-459 на Министерство на здравеопазването от 11 август. 

За всички предприети мерки и указания за вход и преминаване през страната, с които пътуващите до Израел трябва да се запознаят предварително, можете да се информирате от сайта на Министерство на външните работи на Израел.

Напомняме, че националният превозвач "България Еър“ не е преустановявала полетите си, дори в условията на обявената пандемия от Covid-19. В периода март – май въведените повсеместни рестрикции наложиха редуциране на честотите на опериране на определени маршрути, други бяха обединени, но авиокомпанията продължи да оперира до почти всичките си дестинации, с изключение на тези, които бяха принудително отменени, поради въведените забрани от съответните държави. Въпреки всичко авиокомпанията непрестанно изпълняваше своята мисия - да предостави надежден и безопасен превоз на всички, които имат необходимост.

Към момента "България Еър“ е възстановила близо 70% от полетната си програма за всички редовни маршрути до Европа и в страната, с което цели да отговори още по-добре на нуждитена своите пътници жза сигурен и безопасен, полет в удобни дни и часове.

В отговор на повишеното търсене, през юли и август националният превозвач планира допълнителни полети до най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, а също така до Берлин, Цюрих и Атина. През летните месеци полетите до Амстердам в някои дни от седмицата са по два дневно. Директните полети, които компанията предлага до Атина – изпълнявани от "България Еър“, както и в кодшеър с "Егейски авиолинии“, са общо осем седмично,  като с допълнителните през август, с удобно сутрешно разписание и връзки до гръцките острови, се предоставя възможност за дълъг уикенд с тръгване в четвъртък и връщане в понеделник. Вътрешните полети до Варна се изпълняват три пъти дневно, стартираха и ежедневните сезонни полети до Бургас.

Сигурността и здравето на пътниците винаги са били от първостепенно значение за авиокомпанията, затова "България Еър“ е предприела възможно най-високите мерки за хигиена и безопасност на борда на самолетите. Преди и всеки полет се извършва цялостна дезинфекция на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефективни 24 часа. Въздухът в самолетите се обновява постоянно през двигателите, като всички самолети на "България Еър“ са оборудвани и със специални въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички бактерии и вируси. В санитарните помещения на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

В интерес на здравето на пътниците е въведено и правило за задължително носене на предпазни маски от всички по време на полет.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: