Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вярвайте в доброто! Непознати зарадваха с кола самотна майка с 2 деца
Автор: Екип Varna24.bg 22:24 / 24.11.2021Коментари (0)822
© Нова тв
Едно семейство получи коледен подарък месец по-рано. 4000 лева ще помогнат на самотна майка да води и взима от градина двете си деца. А зад идеята стои Мечо Пух – герой, с който вече сме ви срещали.

"Рано или късно в живота на всеки човек се появява Мечо Пух!".Вече сте виждали получателя на това писмо – в социалните мрежи или на малкия екран. Героят на една майка с две деца, която получи неочакван подарък от непознат – автомобил.

Също като анимационния герой, Георги носи добро сърце. И влязъл веднъж в спиралата на доброто, той е на път отново да зарадва с автомобил някое семейство, информира Нова тв.

"Дори да изкарваш пари в столицата, понякога не съумяваш да събереш сума, за да си купиш кола. Точно такъв човек ми трябва на мен – да му помогна с мъничко", казва Георги, който се крие зад прякора Мечо Пух. В новата му кауза вече са повярвали десетки хора. Сред тях - и Валентин.

"Имам доведена дъщеря, която е с ТЕЛК, на която и държавата е помагала, и приятели са помагали – и реших, че и аз ще помогна", казва той.

Трогнати от историята на самотен баща, който издържа децата си като свири на кавал на улицата, групата доброволци събират 4300 лева. Но тогава таткото изчезва. 

"Може би се е притеснил, че ще му подарят нещо – не знам, още не мога да се свържа с него. И тогава един от дарителите, който беше дарил пари за колата, ми писа, че всъщност и той има нужда", споделя още Георги.

Този дарител всъщност е самотна майка с две деца. Месечно отделя около 300 лева, само за да ги заведе и прибере от детска градина. Историята и съобщението й до Мечо Пух трогват групата от доброволци и решението е взето. Преди да "закара" подранилия семеен коледен подарък при двете си деца, тя също прави "скромен", по думите й, жест към техния нов герой. С едно писмо:

"Появи се той - истински Мечо Пух...  И ми вдъхна надежда. Надежда, че доброто надделява! Че колкото и сив да изглежда света, винаги от някъде ще се появи някой приказен герой!". И както завършва писмото на една благодарна майка до съвременния Мечо Пух – "доброто е заразно".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: