Юлиян Ненчев: Мегз съм я задраскал с дебелия маркер!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:45 / 11.01.2019
3920
"В последните 48 часа получих десетки, а може би и стотици съобщения, част от които от медии, свързани с може би вече най-известния джип в страната. Много исках да запазя мълчание по тази тема, не защото няма какво да кажа, а защото въпросният човек е отдавна затворена страница за мен“. Това написа бившият футболист Юлиян Ненчев, който е и предишната изгора на скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз.

Думите му са по повод скандала от последните дни, заради който дизайнерката е обвинена, а в затвора се оказа сегашният й любовник. Ето какво още написа бившият футболист в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"В много от получените съобщения съм подстрекаван да защитавам или да разобличавам въпросната жена. Мога само да кажа, че не съм нито адвокат, нито прокурор. Всеки има глава на раменете си и всеки знае сам за себе си какво да прави с живота си. Никога не съм съдил някого, защото вярвам, че съдбата най-добре си знае работата, а и защото родителите ми са ме възпитали в принципа “никога не прави това, което не искаш да ти направят на теб"!

За щастие отношенията ми с този човек са приключили преди доста месеци и отдавна съм продължил напред. Преди много години се научих да не живея в миналото и да се отдавам единствено и само на настоящето и бъдещето! Миналото си остава в миналото и можем само да се учим от него! А за този епизод от миналото ми дори не искам да се сещам! Период, който мога да ползвам единствено и само като житейски урок, а човекът от него е отдавна задраскан с дебелия маркер!

Надявам се след тази публикация да се спре с всички тези съобщения, защото повече от всякога съм се отдал на нова страст в живота си, която е по-силна от всичко, което ми се е случвало досега и е пълно олицотворение на всичко, което човек може да иска от живота!“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (47):
04.08.2023 Счупи си крака, после изяде 7 буркана с лютеница
20.01.2023 Мегз с нов бизнес в Дубай, няма да се връща в България
31.03.2022 Мегз дойде от Дубай в Пловдив, за да се извини на баба Станка
24.02.2022 Мегз финтира съда в Пловдив
23.01.2022 Мегз идва в Пловдив, обаче поводът е неприятен! Ще влезе ли в затвора?
11.12.2021 Мегз категорично отрече за дубайския шейх
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).