За какво се използват стерилизаторите за шишета

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 20.10.2020
1193
Малкото бебе има нужда от денонощни грижи. За да расте то здраво и щастливо, е нужно да подходим с изключително внимание и любов към неговото отглеждане. Колкото повече време отделяме на малкото дете, толкова по-спокойно ще се чувства то, като в основата на правилната грижа стои правилният подбор на бебешки дрехи, пособия и консумативи. 

Задължително е да се замислите и за избора на стерилизатори за шишета, които днес могат да се открият в най-различни варианти, всеки един от които удачен в конкретната ситуация.

Какво представляват стерилизаторите за шишета

Експертните мнения на специалистите сочат, че стерилизаторите са супер полезно и дори задължително бебешко пособие, което служи за дезинфекция на шишета, биберони, гризалки и прочее. Те елиминират микробите, като на пазара могат да се открият и модели, които са подходящи за микровълнова. Този уред напълно премахва нуждата от преваряване на вода в тенджера, като този метод се е прилагал изключително в миналото. Днес той е отживелица, а за улеснение на всеки родител идват на помощ модерните стерилизатори за бебешки съдове. 

Как се използват

Използват се лесно, бързо и дори приятно. Според това колко голям е стерилизиращият уред, поставете в него допустимия брой бебешки съдове и стартирайте програмата. Не след дълго ще имате перфектно чисти шишета, които са напълно готови за употреба. Процесът по дезинфекция трае не по-дълго от 5 минути, а от наша страна е нужно да се направи следното:

Предварително измийте всички детски съдове за мляко и вода със специален сапун

Налейте нужното количество вода

Подредете съдовете, обърнати надолу

Включете уреда и изчакайте да се изпълни програмата

Преди да извадите стерилизираните пособия изчакайте да се охладят.

Повечето стерилизатори са универсални - т.е., подходящи са всякакви шишета и работят с нагревател. Удобни са за пренасяне и за път. 

Какви видове има

В магазин Baby.bg можете да откриете различни по вид стерилизатори за детски шишета:

Модели, които работят със студена вода

Уреди за микровълнова

Електрически.

И трите варианта са практични и удобни за ползване навсякъде и по всяко време. Не функционират с химикали, което ги прави още по-подходящи за малки бебета. Извършват бърза и надеждна стерилизация, която ще гарантира здравословната среда, в която се отглежда малкото дете. Бъдете винаги спокойни за неговото здраве и се доверете на Baby.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).