За първи път в историята на "България търси талант" идва ред на "зеления бутон"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:55 / 26.03.2021
1590
Страхотно настроение, забавни участници и много весели номера ще владеят сцената на “България търси талант" тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

“Щастлив съм, че работя в това шоу" ще възкликне водещият Александър Кадиев след едно от най-емоционалните изпълнения в епизода. Нежен, почти балетен спектакъл, но на колело, ще разкаже прецизно и с вкус, вълнуващата, лична история на участник в шоуто, а всички в залата ще затаят дъх, докоснати от вълшебното представяне.

Тежката съдба, неочакваните обратите, травмите за преодоляване и силата на волята довеждат на сцената въпросния талант, който благодарение на колелото - успява да намери баланса в живота си.

Един от най-младите ездачи, стъпвали някога на сцената на “България търси талант", ще впечатли взискателното жури с екстремно изпълнение на джигитовка, а след отправените му похвали трудно ще удържи сълзите си от радост. Страхотни гимнастици ще представят прецизно ефектния си номер, а симпатяги по бельо ще разсмеят журито с веселото си представяне и неочакван финал.

Освен че в шоуто идва ред на третия Златен бутон, за първи път в историята му ще бъде натиснат и съвсем истински Зелен бутон. Той ще се окаже част от добре измислен и изпълнен със страхотно настроение номер, а натискането му ще отбележи един от най-веселите и забавни епизоди досега.

За доброто настроение ще се погрижи и чуден майстор-музикант, който ще изуми не само с невероятния си инструмент, а и с изключителния си талант да свири на него. Това силно ще учуди Ицо Хазарта, който съвсем на място ще коментира, че “обикновено у нас съседите “свирят" на него в събота и неделя". С пореден опит да впечатли журито, което е виждало какво ли не, един от претендентите в неделя вечер ще успее направо да го “втрещи"! С това ще си заслужи и “специално изпращане" от сцената от Ицо Хазарта, който ще се раздели с него в рими: “Аз съм ти голям фен – приятен ден!".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).