Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Забележка към родителите, които ходят с децата си по заведения, вбеси мрежата
Автор: Екип Varna24.bg 20:28 / 05.12.2022Коментари (18)22039
© Plovdiv24.bg
"Мили родители, моля, когато ходите на ресторант, се грижете децата ви да не пречат на персонала и другите клиенти. Никой не е длъжен да търпи лудницата. Сервитьорите носят тежки табли, чинии, не искам да си представя какво може да стане. Клиентите, седнали да вечерят, не са длъжни да търпят това, че на вас не ви пука. Детето ви крещи, плюе по земята, бяга като побесняло в ресторанта. Благодаря ви".

Този пост в една от пловдивските фейсбук групи предизвика истинска буря от коментари. Мнозина от потребителите не са съгласни с така направената забележка.

Ето и част от мненията на хората:

- Само не ми стана ясно едно /понеже виждам много компетентни педагози, разбира се, казвам го с огромна ирония/ как по-точно на едно 2-годишно дете да се обясни, че персоналът на дадено заведение е на работа и не трябва да пречим? Хайде, много моля дребни души без излишни селски коментари, а даже и постове! Грозно е! Може би нямате деца, никой не ви е гледал със златна лъжичка в уста! Малко по-естествено ! Да сте учили, за до работите тамкъдето деца не влизат - в банка примерно! Хайде по-естествено!

- Аз съм дипломиран педагог и мога да ви кажа много неща за поведението на 2-годишните деца.Това, че те изглеждат беззащитни и невинни е самозалъгващо. Те са едни манипулативни същества. Когато родителят е на заведение, техният вече напълно развит мозък им позволява да създават ситуации, в които отново да изнервят родителите си. А децата имат концепция за заведенията, която се изгражда още от зародиш, докато майка им ходи с тях докато е бремена да пие кафе.

- Само да ти кажа, че на двегодишното дете не му е мястото в ресторанта, когато младите излизат да се забавляват, има баби, които да се грижат за детето. И ние сме гледали деца, но не по този начин

- Човек като прочете коментарите и разбира колко деградирало общество сме. Значи майката трябва да си стои вкъщи само защото има дете? В крайна сметка, заведенията са позволени за всички, възрастни, млади, деца.

- Децата са си деца, това им е играта, да тичат, да викат.

- Със сигурност не трябва да пречат на хората около тях, най-вече на персонала ама чак такива изказвания като "да си стоят вкъщи, те са лигави, родителите за нищо не стават’’ малко не върви. Всичко вие сте били деца и сте пречили, и сте викали, и сте се гонили. Това се нарича да си дете.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.12.2022 г.
0
 
 
Крушата не пада по-далеч от дървото.В съвременния либералнопедерастки свят ще ставаме свидетели на още по-лоши явления.
0
 
 
Ха! Седнали да учат бай ти Ганя как да си гледа децата! Ела да видиш какво правят знаменитите им отрочета по магазините! То е врещене и тръшкане, щото вече са му взели 10 вида лакомства,ама му отказват единайсетото. Имаш чувството, че го колят. А като ги оставят сами без наблюдение и става страшно! Като видя бебета в 23.00ч на пазар с майките си и ми идва да звънна в закрила на детето.
0
 
 
Има заведения, където е допустимо с деца, но има и такива в които определено не им е мястото. Моето дете беше палаво и поради тази причина съм се с съоброзявала да не притеснявам другите хора. За съжаление, като цяло нивото е потресаващо и децата са най-малкия проблем. В хубав хотел на закуска сутринта на масата до нас компания млади двойки, крещят, викат сякаш не сме на закуска, а на плажно парти просто нетърпимо и невъзможно да се храни спокойно. А по повод децата, родители стоят и гледат реакцията на другите, сечения пълна.
Aнонимен
на 07.12.2022 г.
0
 
 
Двегодишно дете се води на детски кът, а не на заведение.
Aнонимен
на 06.12.2022 г.
-1
 
 
Водим си децата на заведения редовно. Моето редовно прави 4 обиколки на бегом из него, следвано от другите 2-3 дечурлига.После сяда и се храни добре.Заедно правим добра сметка.По добрите заведения са предвидили градина с места за 1-4 годишните и всички играят на уредите, а някой от компанията седи и ги наглежда. Когато искам да стои мирно и има прекалено много енергия му давам телефона си. Това е в много лоши случай, най често когато не харесвам обстановката и средата.Обикновено заведения с градина за детска игра не могат да се оплачат от липса на клиентела.Никога не сме водили децата на нощен клуб, защото не е добър за тях. Съжалявам хората които не са се научили да живеят с деца и нямат намерение да отглеждат такива.
Aнонимен
на 06.12.2022 г.
+4
 
 
Имам дете на пет годинки и чак сега си позволяваме да излезем заедно на заведение. Нося листи за рисуване, обяснявам как трябва да се държи без да пречи на околните. Ако съвсем му доскучее, си тръгваме. Не е нормално да скача и пречи дори на посетителите, камоли на персонала. Ако детето е неконтролируемо не ходите на заведение
+6
 
 
Само да кажа че най мразя прости деца защото са огледало на още по простите им родетели. Благодаря.
+5
 
 
Ама естествено, че ще закарам бясното си дете на ресторанта, да си почина и аз малко от дивотиите му! Ама ха, аз не съм ли човек? Голяма работа, ще посъбори двама-трима сервитьори, ще надуе главите на хората, ще пореве, ще се погони с другите деца. Важното е да е най-далече от мен, да не го чувам, че и мойта глава е като балон! Тук да не сме някоя цивилизована страна случайно, където хората даже си викат гледачки, ако решат да отидат на заведение! Тук е България, бе, ей!
Aнонимен
на 05.12.2022 г.
+4
 
 
Има заведения за всички.Родителите да си прегледат приоритетите
+2
 
 
Много ДЕГРАДИРАЛ БОКЛУК се е иззакал по форума в коментарите . Деградирали родители които не си възпитават лихавите отрочета понеже те самите не са възпитани ,поне да МЛЪКНАТ и да не ми говорят за СЕЛЯНИЯ щото самите те са СЕЛЯНДУРИ и да си озаптят зверчетата и гаменчетата малки и да ги държат на каишка защото нито персонала нито клиентите нито никой не им е длъжен да им поняса хаоса и това че пречат на всички . Ако няма на кой да си оставят децата да не излизат навън — НАГЛИ БОКЛУЦИ
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: