Забиха нож "пеперуда" в окото на ром, на ръба на живота е (18+)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
17:20 / 31.10.2016
1390
Млад мъж едва не загина, след като бил прободен с нож тип "пеперуда" в дясното око. Инцидентът станал в столицата в неделя вечерта. Младият мъж от ромски произход бил приет в тежко състояние във спешния център на ВМА след сбиване. Лекарите останали шокирани от гледката на ранения мъж. От окото му стърчала само дръжката на ножа, чието острие било набито навътре в черепа на пострадалия, съобщава "Монитор".

На скенера лекарите видели, че оръжието минало на милиметри от гръбначния стълб на мъжа, но не е ясно дали раните не са нанесли сериозни щети на мозъка или нервните окончания в главата му.

След тежка операция, продължила няколко часа, ножът бил изваден, съобщиха от ВМА. Мъжът е настанен в реанимация с опасност за живота, като все още не е ясно какви са шансовете му да оцелее. Предстои да бъде извършен и контролен скенер, който да покаже дали операцията е минала успешно и дали няма останали парченца от острието в главата на наръгания ром.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).