Задигат 70 бона от бидон за зеле на кравар с 15 деца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
14:16 / 18.02.2012
6246
47-годишен кравар от Раковски се раздели със 70 000 лева, които крил в бидон за зеле. Йовко Абанасов се грижи за 5 свои деца и 10 на втората си жена. Той е започнал собствено разследване, за да открие човека, който е откраднал хилядарките, скрити в странния сейф.

Йовко получил парите през есента на миналата година като кръвнина от катастрофа, при която загинала първата му жена Цветана. "Богатството не може да ми върне жената, имахме 25 години брак. Като я изгубих останах сам, няма кой да те посрещне, ласка да ти даде. Роди ми пет деца, а си отиде на пътя", жалва се Йовко.

Тежко му е да си спомня фаталния ден. Той завежда дело срещу шофьора и получава 300 000 лева кръвнина. Последните 70 000 лв. изтеглел от банката и сложил в бидон за зеле. "За мен бидонът е по-сигурен от банката", твърди краварят. 

На 17 декември решил да вземе пари, за да плати спазарен кон. "Останах като гръмнат. Бидонът беше празен, обърнат и зееше без похлупак. Питам жена ми Иванка къде са парите, а тя вдига рамене", ядосва се Йовко.

Предишната вечер в полунощ в дома му гостували синът на втората му жена Петър и съпругата му. Но и те не знаели къде са парите. Тогава Йовко отишъл в полицията. Прибрали жена му като заподозряна за изчезналите пари. "Задържаха Иванка за една нощ, после я пуснаха. Мислех, че на никой няма да му хрумне, че държа пари в бидон за кисело зеле", тюхка се Йовко.

Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).