Задържаха наркодилър от Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:06 / 19.05.2017
1435
Искането на Окръжната прокуратура в Шумен за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо 21-годишния Стефан Хр. бе уважено днес, 19 май 2017 г., от състав на Шуменския окръжен съд. Той е обвиняем по досъдебно производство за държане без надлежно разрешение на високорисково наркотично вещество канабис с цел разпространение - престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс. С постановление на наблюдаващия делото прокурор от Окръжната прокуратура в Шумен му била наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за срок до 72 часа до произнасянето на съда.

На 17 май 2017 г. край Шумен е спрян за проверка автомобил. 27-годишният водач М.М. от Нови пазар направил впечатление на полицейските служители с неспокойното си поведение. Последвал обиск на пътуващите в автомобила двама пътници. 21-годишният Стефан Хр. държал в себе си плик с около 70 г зелена тревна маса, която реагирала на канабис. В другия пътник в колата също са открити наркотици - около 30 грама амфетамин. 

21-годишният Стефан Хр. е осъждан за грабеж и за кражба.
Определението на Шуменския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).