Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Загиналият край Сливен Галин Димов е бил студент в ТУ - Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:50 / 23.02.2016Коментари (0)1490
©
Приятели и роднини ще си вземат последно сбогом с 20-годишния Галин Димов и 21-годишния Невен Богоев днес. Двамата приятели, които загинаха в Сливен, ще бъдат погребани в родния си град Бургас. Погребението на Галин е в 10 часа, а два часа по-късно е това на Невен.

Галин Димов е бил студент първи курс в Техническия университет във Варна. Той е завършил професионалната гимназия по механотехника и електроника в Бургас и през май миналата година е празнувал абитуриентския си бал. Всички учители от школото го помнят като лъчезарно и приветливо момче.

"Много хубаво, усмихнато и умно дете беше. Трагедията е голяма, още не можем да осъзнаем, че се е случило, покрусени сме", каза директорката на гимназията Роза Желева.

Класната ръководителка на Галин Мая Христова също го помни с добро. "Детето е от много скромно и добро семейство. Спомням си много добре родителите как бяха загрижени за него. Правеха всичко възможно той да е добре, да може да продължи следването си. Не знам какво да кажа, всички скърбим. Спомням си, че когато станаха в 11-12 клас, не само Галин, но и всички момчета пощуряха на тема коли. Започнаха много да се вълнуват от скорости, от модели автомобили и се надпреварваха да вземат книжки", каза Мая Христова.

Семейството на Галин е от карнобатското село Венец. Преместили се в Бургас, когато Галин тръгвал в първи клас. Семейството има по-голям син. Профилът на Галин във Фейсбук е пълен с десетки снимки на състезателни автомобили.

21-годишният Невен Богоев пък се занимавал със спорт. Той има по-малък брат Николай, който е ученик в 7-и клас. В неделя след трагичния инцидент момчето написа прочувствено послание в социалната мрежа.

"Не мога да повярвам, че няма да се прибереш пак с гръм и трясък вкъщи. Знам, че си на по-добро място и знам, че дори да не си тук, пак ще ме пазиш и няма да даваш на никой да ме докосне. Чакай ме горе, братче мое, ще дойда и аз някой ден... Завинаги един от нас. Почивай в мир и запомни, че никога няма да останеш сам, обичам те!", написа по-малкият брат на Невен.

Източник: Стандарт




Още по темата: общо новини по темата: 3
23.10.2018 »
10.03.2016 »
22.02.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: