Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зайче на "Плейбой", футболен съдия и актьор от "Откраднат живот" са сред депутатите, които творят закони
Автор: Екип Varna24.bg 12:49 / 22.07.2020Коментари (2)1738
©
От десетилетия нацията се пита шеговито какво точно работят депутатите. И то цели три дни в седмицата по няколко часа на ден, а получават огромни за стандарта на държавата заплати. С влизането на барабаниста и музикант Калин Вельов в парламента преди броени дни отново се повдигна въпросът какви хора трябва да има на депутатските банки.

А там има всякакви. Депутат не е професия, нито пък политик, въпреки че през годините един-единствен човек бе записал, че професията му е политик - Иван Костов. А парламентът откъм трудови поприща става все по-шарен и обичайната подредба "юрист, икономист, лекар" отдавна е в миналото. Сред работещите в събранието през годините е имало не само представители на тези три гилдии, пише "България днес".

Още с влизането на "Атака" в парламента на банката седнаха археолог, чакръкчия и лютиер (майстор на музикални инструменти - бел. ред.). До ден-днешен археологът още е там - проф. Станислав Станилов, който е в групата на независимите. Лютиерът - депутатът от Хасково Георги Димитров, вече не е на банката, а чакръкчията Ваньо Хърков, прочут с масажите и терапиите си в партийната стая на "Атака", също напусна парламента.

Замениха ги обаче далеч по-атрактивни "образи" – ММА бойци, зайчета на "Плейбой", звезди от сериали, футболни съдии, музиканти. С влизането на партията на Николай Бареков в събранието нацията се сдоби с ММА боец за представител в лицето на Борислав Иглев. От ГЕРБ не чакаха да се развихри конкуренцията и настаниха в парламента колегата на Иглев - депутата и мачо от Варна Владимир Вълев-Питбула.

В комплект с актьора Евгени Будинов, който представяше гилдията като отговор на вече покойния сценичен доайен Стефан Данаилов, който бе единствената "шарена" личност в иначе скучния професионален списък на БСП. От "Воля" на Веселин Марешки се отчетоха с едни от най-красивите депутатки от времето на НДСВ насам, като една от тях се оказа участничка в конкурс на "Плейбой".

Красавицата Елена Аксиева дава на законодателните инициативи почти толкова, колкото се е раздавала и пред журито в конкурса за сексапилни зайчета. Почти. След като се прочу като бивше зайче, гласът на Аксиева в парламента не се и чу повече.

Подобна е съдбата и на депутата от ГЕРБ и футболен съдия Стефан Апостолов, който не само че се прочу със сричане от трибуната (след което прекрати изказванията си), но и скъса със съдийството. Преди броени дни синът на кмета на Симитли обяви, че заради контузия няма да свири мачове поне една година напред. За разлика от него звездата от сцената и хитовия сериал "Откраднат живот" Евгени Будинов громи редовно колегите си от ляво в парламента.

Актьорът е сред най-атрактивните и дейни представители на ГЕРБ. Които в първия си мандат се шегуваха, че ще управляват разумно заради присъствието на психиатър в редиците им. Бившият депутат и губернатор на Перник Ирена Соколова бе сред най-одумваните депутати, тъй като оказваше безплатна психиатрична помощ на по-лабилните си колеги. Успешно в парламента я замени клиничният психолог Иван Иванов, който обаче обяви част от колегите си за "истерични".

Присъствието на футуролог в събранието - Марияна Тодорова от АБВ, не помогна парламентът да погледне в бъдещето и да види, че нацията никак няма да го одобрява и занапред. Нито пък присъствието на създалия порода овце Иван Станков от същата партия да научи депутатите, че народът не е овцете, за които го мислят. С влизането в парламента на Калин Вельов екзотичните професии на депутатите се увеличават, но работното им време според протестиращите свършва.



Още по темата: общо новини по темата: 220
20.11.2023 »
08.11.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
10.05.2021 »
11.02.2021 »
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: