Закопчаха Данчо Катаджията в "Пирогов"!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:15 / 14.02.2020
1149
Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е задържан в "Пирогов" и отведен в следствения арест в град Ловеч. Ще му бъдат повдигнати две обвинения - за принуда и за документни измами, съобщава Нова телевизия. Служителят на "Пътна полиция" е разследван за укриване на доходи, контрабанда на цигари, принуда, търговия с влияние, пране на пари и данъчни престъпления.

В последните дни той беше настанен в Кардиологичното отделение на "Пирогов" с диагноза, която се оказала фалшива, потвърдиха от полицията. Задържането на Петков е за срок от 72 часа, след което от Окръжната прокуратура в Ловеч ще поискат да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение.

Действията срещу униформения идват след разследване на телевизията, което показа как униформеният живее в лукс на ръба на закона. Притежава скъпи имоти, включително язовир, както и луксозни автомобили.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).