Закопчаха двама с дрога в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:49 / 14.09.2022
401
Вчера около 12.30 часа на междуетажна площадка в бл. 30 в к-с "Славейков" служители от Второ районно управление - Бургас са извършили проверка на 35-годишен бургазлия. Полицаите намерили и иззели свивка със суха зелена листна маса - марихуана с общо тегло около 15 грама. Той е задържан за срок до едно денонощие. Работата по случая продължава.

Малко по-късно полицейските служители извършили претърсване в жилище в блока, обитавано от 32 -годишен криминално проявен бургазлия. Там намерили и иззели буркан със суха зелена листна маса - марихуана с общо тегло около 150 грама, плик с бяло прахообразно вещество - кокаин с общо тегло около 5 грама, плик с жълтеникаво кристалообразно вещество – метамфетамин с общо тегло около 5 грама и плик със 17 сини на цвят таблетки с формата на сърце - екстази. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава от служители на Второ районно управление – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).