Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Залози на лека атлетика в Ефбет: Какво трябва да знаем
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 16.04.2021Коментари (0)1891
©
Професионалните спортните залози са сравнително сложна дейност, изискваща аналитично мислене и огромни познания. Когато става въпрос за нишови спортове, какъвто е и леката атлетика, нещата стават още по-заплетени.

Ако сте от новите играчи, стартиращи пазара за залози на Лека Атлетика е добре, да се запознаете с някои тънкости, които могат да ви осигурят добри предимства. В букмейкъра Ефбет има огромна секция със специални Efbet bonus предложения и оферти за залози на спорт, които ако използвате правилно ще ви осигурят добри печалби. Но нека да започнем отначало.

Легални ли са спортните залози в България?

За разлика от САЩ например, у нас никога не са налагани рестрикции върху хазартните оператори. Единственото нещо, което букитата трябва да преминат, е лицензиране от Държавна Комисия по Хазарт. Процедурата не е лесна и не една и две международни компании нямат желание да я преминат през нея, за да достигнат до сравнително малкия български пазар. Все пак обаче, у нас има цели 5 сайта, които водят свободна конкуренция.

Винаги използвайте онлайн бонус оферти

Да се върнем към важните неща. Всички букмейкъри предлагат оферта за нов клиент. Най-изгодно е Efbet бонус предложението, но и останалите конкуренти са достатъчно щедри към своите клиенти. Бонусите се предлагат при различни варианти и условия, но в общи линии, те ви дават допълнителни пари към вече депозираните средства.

Efbet бонус ви дава възможност да извлечете значително предимство пред букмейкъра. Колкото и добри познания да имате за конкретния спорт или дисциплина, сайтовете за спортни залози разполагат с огромни екипи от анализатори, чиято цел е да дадат най-правилния коефициент, от който да се облагодетелства техния работодател. За това, използването на възможно най-голям брой промо оферти, е един от малкото шансове да реализирате финансова печалба.

Придържайте се към разумните залози

След като сте намерили подходящия сайт и сте се възползвали от щедрото му бонус предложение, идва време да направим първия си залог. Когато говорим за лека атлетика, изборът ни е ограничен до един атлет, които трябва да победи в конкуренция от много състезатели.

За разлика от футболните залози, тук възможните победители са много повече, което пък ви дава доста по-изгодни коефициенти. По тази причина, вие може да редуцирате размера на залога, без да намалите своята печалба. Също така, спортните залози са рискува дейност, която често води до загуба на пари. Ако обаче се придържате към ниските залози, вие ще може да се забавлявате по-дълго време, без да рискувате важни за ежедневните ви нужди суми.

При леката атлетки, изборът на атлет е много труден и се базира на сериозен анализ. Ние ви съветваме да се придържате към резултатите, записани в конкретния сезон. Подготовката на състезателите е от жизнена важност и крайният резултат (като дадено време, прескочени метри и т.н.) и може да варира в огромни граници според сезона. Спортната форма се влияе от огромен брой показатели и колкото по-запознати сте с подготвителния процес на водещите състезатели, толкова по-точна прогноза бихте могли да поставите.

Разберете коефициентите

Когато играете рулетка или блекджек, лесно може да изчистите шансовете си за печалба. При спорните заложи обаче има доста субективни фактори, които могат да повлияят върху вашата преценка. Трябва да се научите да изчислите стойността на крайния залог. Например: Някои играчи избягват да залагат на ниски ставки, независимо от обстоятелствата. При коефициент от 1.20 обаче, може да има значителна разлика. Ако смятате, че вашият избраник има 100:1 шанс за победа, подобен коефициент идва като чист подарък за вас. Не робувайте на глупави схеми и правила. Ако избраният залог има достатъчно стойност според вас, просто заложете.

Не се колебайте да се възползвате и от Efbet бонус за конкретно събитие, които също може да покачи стойността на залога.

Финални думи

Хазартът завладява огромни аудитории, особено от млади хора. Това хоби е забавно, среща ви с много приятели и може да ви докара допълнителни пари. Залозите имат и "тъмна“ страна, която може да попречи в личния живот. Винаги спазвайте правилата за разумни и сигурни залози и не се притеснявайте да потърсите помощ от професионалист, ако нещата изглеждат извън контрол.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Крипто
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: