Заплахи срещу собственик на клуб в Слънчев бряг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 28.08.2016
1712
Сигнал за отправени заплахи срещу Николай Иванов, един от собствениците на клуб "Оксижен" в центъра на Слънчев бряг, е подаден в несебърската полиция, научи "24 часа". Атаката е била през съпругата на Иванов, която преди няколко дни е била застигната по време на сутрешния си крос от непознат. 

Той я хванал здраво през раменете, привел й рязко надолу и изсъскал: "Не си мислете, че ще се измъкнете. Много поздрави от Димитър". 

Жената на Николай няколко пъти забелязвала преследвача след себе си, затова той я подсигурил с охрана. Снощи гардовете й успели да го заловят, обадили се на 112 и извикали полиция. Иванов, съпругата му и авторът на заплахите давали обяснения в полицията. 

Собствениците на клуб "Оксижен" Николай Иванов и Данаил Петков са сред обвинените като членове на организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов - Божо Кравата. 

Делото бе поето от спецпрокуратурата ккато към него бяха присъединени и престъпленията, извършени на 8 юни с ресторант 4 YOU - убийството на гарда Александър Алексиев и опита за убийство на Димитър Желязков - Очите.

Иванов бе освободен още на първото заседание за определяне на мерките. Наложена му бе парична гаранция от 10 хил. лв. Съдружникът му напусна страната и бе задържан в Испания с европейска заповед за арест. 

Съдът трябва да реши дали да го върне в България през септември. Иванов и Петков са собственици на клуба, но наематели на помещението, което всъщност е в прилежащата територия на хотел "Алба".

Виж коментарите (0)

Още по темата (113):
19.12.2022 Пак фалстарт на делото срещу Митьо Очите
22.12.2017 Делото за стрелбата по Митьо Очите не успя да стартира
21.04.2017 Пожар в ресторанта, в който простреляха Митьо Очите в Слънчев бряг
12.04.2017 Шефът на прокуратурата в Бургас: Нямам информация Митьо Очите да е стрелял във "4You"
20.01.2017 Митьо Очите отишъл да яде кюфтета във "4 you" с 30 въоръжени "дружки"
17.11.2016 Митьо Очите отново в болница заради болки в корема
Още новини от Национални новини:
Йотова с първи коментар за промените в хазарта
Кой ще получи четворна и двойна надница по празниците?
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Експерт: Таванът на надценка на даден продукт е лошо решение, ням...
КТ "Подкрепа": Бедността у нас вече се превръща в хронично заболя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).