Започна ремонт на 87 км от пътя Благоевград - Кулата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:40 / 25.05.2022
719
Започна текущ ремонт на 87 км от първокласния път I-1 Благоевград – Кулата на територията на област Благоевград, съобщиха от АПИ. Текущите дейности, които са възложени по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Благоевград, включват локални ремонти на пътната настилка, почистване на крайпътната растителност за осигуряване на видимост, попълване на банкети, почистване на водостоци и регули и др. Предвижда се те да бъдат изпълнени до края на юни т. г., съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Работи се поетапно, на участъци с дължина около 2 км. Движението в отсечката с ремонтни дейности се осъществява в лентата, в която не се работи, и се регулира с пътни знаци и от служители на място (сигналисти). Ремонтните работи са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по отсечката от първокласния път, добавят от Агенция "Пътна инфраструктура".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).