Заподозреният за двойното убийство при ареста: Какво се е случило?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:42 / 30.07.2016
1173
Камерите на btv заснеха акцията, при която заподозреният за убийството на близките си Кристиян Гочев беше арестуван вчера, без да окаже съпротива. За него се появи информация, че е наркозависим и с психично заболяване.

28-годишният мъж беше задържан в столичното село Локорско, разположено недалеч от околовръстния път и от гориста местност. Гол, с множество драскотини по тялото и видимо неадекватен, той се разхождаше в градинка в центъра на селото, преди да дойдат органите на реда.

Местни хора разказаха, че Гочев е поискал вода и цигара от тях. Разказал им, че е паднал в гората и затова е в този вид.

Младежът изглеждаше спокоен, като първият му въпрос към полицаите беше какво се е случило. От думите и поведението му стана ясно, че той не помни да е убивал майка си и дядо си.

Според жители на Локорско Гочев е дошъл по реката откъм гористата местност. Вероятно там е прекарал поне последното денонощие.

В селото никой не го познава, но именно от Локорско започна разплитането на пъзела на тежкото престъпление. Тук полицаи намират личната карта на младежа и когато отиват на адреса му, намират телата на неговите близки.

Към момента не е ясно какво е вършил Кристиян Гочев през последните дни.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Финансистът и икономист д-р Войнов каза какво трябва да направим ...
Екатерина Захариева: Нуждаем се от стабилно правителство с минист...
Митрополит Антоний: Епархията на Николай Пловдивски, въпреки "Рол...
Контрабанден зехтин: Над 3000 литра бяха задържани на "Капитан Ан...
Д-р Илиев за новия вариант на COVID-19, наречен "флирт": Не е лек...
Председателят на Съвета на ректорите: Липсва дългосрочна целеполо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).