Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Защо Христо Калоферов упорито крие майката на сина си?
Автор: Екип Varna24.bg 11:14 / 11.05.2020Коментари (0)2629
©
Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов е най-младият татко в нюзрума на медията. Щастливото за журналиста събитие се случи преди месец, в разгара на извънредното положение. Първи новината съобщи неговият колега и приятел Ники Дойнов и разкри, че наследникът на Калоферов носи неговата име – Христо.

В многобройните честитки по случай появата на бебето обаче не присъстваше името на майката. Колеги на новинаря издават, че всъщност Калоферов не живеел под един покрив с нея и нямал намерение с жената, дарила го със син, да бъдат типичното семейство. Нещо повече – самоличността ѝ била абсолютна енигма и почти никой от обкръжението му нямал представа нито как се казва, нито как изглежда тя.

Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият усилено пази личния си живот и досега не си е позволявал да се показва с половинките си публично. Темата за любовта е табу във всяко негово интервю, а в профилите му в социалните мрежи липсват снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му. Именно фотосите от семейните почивки на Калоферов събудиха подозрения у някои, че брюнетката, с която позира по плажовете в Гърция, всъщност е неговата половинка. Това обаче се оказа недоразумение, защото въпросната дама е негова сестра. Роднинската им връзка няма как да бъде разгадана от пръв поглед, тъй като Стефка носи различна фамилия и няма визуална прилика с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, но макар да са от различни бащи, двамата с Христо са изключително близки.

Всъщност роднините на тв водещия все още не са имали възможността да видят най-новото попълнение в семейството, тъй като не живеят в София и няма как да посетят бебето Христо, предвид извънредното положение в страната.

Майката на журналиста обаче е на седмото небе и не скри щастието си, публикувайки затрогващ статус в социалните мрежи. "Приятели, тази сутрин станах баба! Радостта ми е неописуема! Третият Христо дойде в нашето семейство! Да ни е здрав и жив и да живее обичан в един мирен свят! Засега съм баба в пандемични условия и повсеместна карантина. Но се надявам скоро да мога да го прегърна. Бъдете здрави!", написа Мариана.

Макар Христо да не сбъднал желанието ѝ да го види като младоженец, майка му вярвала, че ще бъде отговорен родител, най-вече заради това, че самият той е израснал без бащина ласка. Калоферов губи татко си, когато е едва 3-годишен, а след време разбира, че животът на баща му е бил отнет не от кого да е, а от собствения му чичо, пише още "Ретро".



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: