Заведение и павилиони изгоряха в Китен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:04 / 08.08.2022
708
Заведение на плажа и павилиони на хамбургери изгоряха в Китен. В събота  около 18.20 ч. в Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар в дървено заведение "Лагуна", разположено на южния плаж до къмпинг "Китен". От огъня постройката с размери 7х9 метра изгоряла напълно. Пожарът е потушен от един противопожарен екип и четирима огнеборци. От огъня са се взривили три газови бутилки, ползвани за готвене в заведението. По първоначална информация няма данни за извършен умишлен палеж.  

Вчера около 06.15 ч. в Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар в два павилиона за хамбургери, разположени на ул. "Атлиман" в Китен. За потушаване на огъня е изпратен един противопожарен екип и четирима огнеборци. От пожара изцяло са изгорели двата павилиона. По данни на свидетел огънят тръгнал от вътрешната част на един от павилионите. По първоначална информация няма данни за извършен умишлен палеж.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).