Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Заядливи колеги вгорчават деня на една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 03.12.2020Коментари (0)1199
©
Дневен хороскоп за 03.12, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изцяло подвластни сте на желанието си да общувате. Прекалено емоционални сте и блокирате възможността да жънете успехи на работното си място. Не проявявайте агресия, ако сутринта възникнат професионални проблеми, с които ще се справите с повече усилия, но сами и без да създавате ненужно напрежение. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте, когато подготвяте документи, свързани с предстоящи финансови преводи. Избягвайте ненужните разходи. Вървете към своята цел упорито, без да се съобразявате с препятствията. Не се притеснявайте, ако колегите ви несъзнателно извършат пропуск и ви създадат неочаквани трудности на работното място. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата са разочароващи в този ден. Подтиквани от ваши познати и делови партньори, сте склонни да се забъркате в поредната губеща инвестиция, въпреки чувството си за себесъхранение. Готови сте да дадете съгласие да участвате в нови проекти, само защото са ви накарали да повярвате в своята незаменимост. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Трудностите ви изненадват неподготвени. Приемете промените във финансовото си положение като част от промените след замразяването на нормалния живот в началото на годината, засегнали всички, не само вас и се въоръжете с търпение. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате впечатление, че сте притеснителни, така  ви е трудно да държите зад зъбите си, е причина за неочаквани проблеми. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да си внушавате комплекси.

ЛЪВ

За ваша изненада и въпреки притесненията, които ви преследват от сутринта, за всеобща изненада, въпреки че сте нервни и разсеяни, се справите и с най-трудните задачи. До този ден нямахте настроение и намерение да ги завършите, но осъзнаването, че са доходоносни е навременно. Не ви съветвам да пътувате. Ще се заредите с нови сили, заради неочакваните, но полезни промени. Вечерта отидете на рожден ден на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола и не сте във форма.

ДЕВА

Не падайте духом, дори и да ви се струва, че работата ви е прекалено натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си задължения. Изненадващата ви среща със стари приятели и делови партньори, ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние. Бъдете внимателни, ако искате да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачната ви половинка да се откаже от интимните мигове и секса. 

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи в действията си на вашето работно място. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте собствените си възможности. Не се впечатлявайте от случайните критични забележки на близките ви, които са заядливи. Проявете такт и сдържаност, дори и ако сте засегнати от нечии думи. Само така успехът няма да ви изостави. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни проблеми да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Осъществете промените, които сте си набелязали, стига да не са във ваша вреда. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви съветват, без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте планирали е успешно, но и напрегнато. Преди да се заемете с новите си служебни задачи завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. Ако не успеете да се изясните не се надявайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Търговците ще постигнат успех, ако не предприемат рисковани стъпки и не се опитват да печелят с измама. Имате възможност да разширите или обновите дейността си. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си позволяват да ви засичат по пътя. Не си струва да стигате до солени глоби и физическа саморазправа. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят закъснението. Не се извинявайте, а се усамотете се откажете от сексуалните мигове, за да не нараните допълнително чувствата си. 

КОЗИРОГ

Не е във ваша полза да проявявате безпричинна щедрост и добронамереност към вашите колеги, които ви засипваха с подигравки сутринта, но нямат притеснение да ви искат пари след като сте получили заплатата си, а и те своите заплати. Преди време сте проявили небрежност и сега плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуска и приключете с проблема. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува имен ден. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали. 

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте днес да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или участие в съдружие, ако не сте уверени, че ще инвестирате в нови проекти. Кредита ще  връщате само вие. Не харчете напразно парите, спечелени в този ден. Забравете спомените за ваши минали успехи и градете новото си, смислено и по-добро бъдеще сега, с придобитите нови знания и скритите ви неизявени качества. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади.

РИБИ

Солидни приходи сутринта в този ден са стимулът ви за активна работа. След като приключите със служебните си задачи обмислете възможността за творчески изяви, които са ви предложили днес.  Часовете въпреки заетостта ви текат за вас бавно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя. Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който празнуват имен ден. Ако вие самите сте именници, поканете си гости и празнувайте. Вашите половинки ще бъдат щастливи, ако не пропуснете сексуалните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: