Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Здравната министърка и четвъртият й мъж продават морския си палат за 115 000 евро
Автор: Екип Varna24.bg 12:36 / 31.05.2022Коментари (0)1158
Асена Сербезова и четвъртият ѝ съпруг Петър са пуснали за продан едно от морските си жилища. Тристайният им лукс апартамент се намира в затворен комплекс във Варна, буквално на метри от морската шир. Жилището, простиращо се на 104 квадрата, е напълно обзаведено и разполага с огромна тераса с релакс мебели и барбекю, както и невероятна панорама към вълните.

Здравната министърка и мъжът ѝ са обявили цена от 115 хиляди евро за апартамента, като в левове сумата е около 224 бона. Самият Сербезов се е заел с ролята на брокер и продава жилището в различни групи за недвижими имоти в социалните мрежи лично. От една страна, двамата с жена му не искали да плащат излишно тлъсти комисиони на брокери, от друга, предпочитали да осъществяват сделката инкогнито, без излишна публичност.

Всъщност министърката на здравеопазването може да се похвали със завидно недвижимо имущество. В имотната си декларация пред КПКОНПИ тя е вписала, че

притежава просторен апартамент в София с площ 115 квадрата. Половината от него е придобила през 2006 г., а втората половина – 10 години по-късно. Общата му цена надхвърля 132 хиляди лева, но по всяка вероятност в момента пазарната му стойност е поне тройна предвид оскъпяването на имотите, особено тези на територията на столицата. Асена притежава и три апартамента и един гараж във Варна, чиято обща стойност е близо половин милион лева.

Министърката на здравеопазването е собственичка и на къща с двор в село Курново в Северозападна България. То се намира в община Роман, Врачанско. Цялостната площ на имота е 780 квадрата, а застроената част е от едва 60. В Курново тя има и парцел земя, която също взема на безценица – за малко над 2500 лева.

Мъжът ѝ е далеч по-скромен в имотен план и разполага само с нива в село Ряховци, Севлиевско, но пък има участие в цели 8 фирми и поддържа репутация на крупен бизнесмен. Двамата с Асена са съвсем пресни младоженци. За съпруг №4 тя се венчала на пищна сватба през лятото на 2020 г. в частен луксозен винарски комплекс до Стара Загора.

До олтара те стигнали с една от най-скъпите коли в света – бял "Ролс Ройс“, а след церемонията на меден месец отпрашили отново с бяло возило – спортен "Макларън“ за стотици хиляди левове. Асена и Петър нямат общи наследници, но имат деца от предишни свои връзки. Здравната министърка е майка на син и дъщеря, които са студенти, пише "Ретро".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: