Жена издъхна в Спешното заради безхаберно отношение на хирург

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
09:20 / 07.10.2015
3073
Бивша учителка издъхна в ръцете на лекарите в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград. Инцидентът е станал в късния следобед вчера. 68-годишната Мария Д. постъпила в тежко състояние в Спешно отделение, около 17 часа. Незабавно е изпратена на скенер, където била установена категорична чревна непроходимост , позната като "преплитане на червата".

И тъй като тази диагноза изисква спешно оперативно лечение, лекарите в Спешното извикали хирург, който обаче не потвърдил диагнозата, назначил им какво да правят и си тръгнал.

Внезапно състоянието на жената се влошило и тя издъхнала. Роднините изпаднали в ужас, започнали да крещят, че искат да са сигурни, дали животът на родственицата им е можело да бъде спасен и поискали да се направи аутопсия, която да уточни причината за внезапната смърт на бившата учителка от квартал "Еленово" в Благоевград.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).