Жена опита да скрие дрога в сутиена си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:58 / 18.08.2015
667
Жена опита да скрие дрога в сутиена си, но беше разкрита от зорките и наблюдателни очи на търновските полицаи. На 14 август патрул решава да извърши проверка на лек автомобил, паркирал край парка "Руски гробища" във Велико Търново. 

При проверката нещо в поведението на една от пътничките усъмнило униформените и те решили да направят по-обстоен преглед. Опитът на 22-годишната жена да осуети претърсването допълнително мотивирало ченгетата. 

При пребъркването в сутиена на жената били открити две капсули с амфетамин с тегло около 1 грам. Срещу притежателката на дрогата е образувано бързо производство и тя ще бъде дадена на съд.

Това не е първият подобен случай на укриване на наркотични вещества на необичайни и интимни места. Преди време в Свищов студентка беше спряна за проверка малко след полунощ. 

Докато вадела личната си карта, момата опитала да мушне нещо в пазвата си, но била забелязана от бдителните ченгета и накарана да го извади оттам. "Нещото" се оказало собственоръчно свита цигара марихуана.

По почти същия начин млад търновец пък едва не остана без някои жизнено важни части на тялото. Младежът се разхождал из града по тъмното и си пафкал марихуана. Миризмата обаче достигнала до носовете на двама полицаи, които се приближили до пушещия и го спрели. 

Изплашен и под влияние на наркотика, със замъглено съзнание младежът стиснал с пръсти огънчето на цигарата, за да я изгаси и след това я мушнал в гащите си. 

Цигарата обаче се оказала не достатъчно добре изгасена и само след няколко секунди младежът изпищял и свалил гащите си пред неодобрителния поглед на полицаите, които направо си го поканили да ги последва в патрулката до районното управление.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НСИ с последни данни за инфлацията у нас
Главчев за казуса с пенсиите: Не може и те да са предизборен плак...
Бензинът скача с 50-80 стотинки?
Здравната каса с важна информация за хората с редки заболявания
"Лукойл" трябва да върне на държавата почти 2 милиона лева за мес...
85% от българите живеят в собствено жилище, но над 22% нямат пари...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).