Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жена призова: Внимавайте какво си купувате и какво ядете, защото на мен леко взе да ми писва
Автор: Екип Varna24.bg 20:03 / 06.07.2023Коментари (0)1061
© Фейсбук
"Ти си това, което ядеш", така Весела Бабинова озаглави публикацията си, с която иска да даде гласност на неприятна случка и евентуално да предпази други хора, за да не пострадат и те, видя Plovdiv24.bg. Ето за какво става въпрос

Приятели, искам само да кажа да внимавате какво си купувате и какво ядете. По-важното: откъде си го взимате. Че институциите спят, е ясно. Че си отварят очите, само когато ще има ползичка, или някоя телевизия ги изненада с репортаж, до някаква степен също ми е ясно. Само че на мен леко взе да ми писва да се пробутват вече И ПЛОДОВЕ, И ЗЕЛЕНЧУЦИ, пълни с ла*на.

Снимките по-долу са на сина на една от най-близките ми приятелки. Кракът му изглежда така, както и този на баща му, между другото, защото ядоха диня, в която по-късно се оказва, че явно има АЦЕТОН. Не е била на промоция в супермаркет, а е за цели 20 лв., защото била захарна и без семки. Мястото е пазарчето в "Младост" 1, което аз по носталгични причини много уважавам, но след като моите приятели се връщат и казват нещо от сорта на “Господине, динята Ви не е ок, има химикали в нея, посетихме лекар.", отговорът е: “Никой друг не се е оплакал".

Това, че кофата смърдеше на ацетон ужасяващо, че вътре в самата кофа, където бяха само корите от динята, беше 50°С, явно не притеснява никого. Но знаете ли мен какво ме притеснява и ме вбесява? Че тези хора, моите приятели, са се свързали мигновено, както с продавача на въпросния деликатес, който им казва , така и с Българска Агенция по Безопасност на Храните, от която вече четвърти ден се правят, че няма никакъв проблем и няма ни вест, ни кост.

На мен ми втръсна да чувам, че ядем салам от свинско, което било овнешко, масло, но не истинско, ами с не знам си колко процента вода, пиле, но с килограми на кокошка…

ОК, вече повечето от нас се научихме откъде да пазаруваме и какво да не ядем, НО МОЖЕ ЛИ КАТО ИМА ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА И ТИ СЕ СВЪРЖЕШ С ТЯХ, ЗА ДА ИМ КАЖЕШ “ПИЧОВЕ, ПАЗЯ ВИ КОРИТЕ В ХЛАДИЛНИК, АКО ИСКАТЕ ДА ГИ ВЗЕМЕТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ, ПРОБИ ДА ПРАВИТЕ", ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА?

П.П. Детето е на ДВЕ години и понеже петната си стоят и не се махат, най-вероятно ще се наложат вливания и други неприятни лекарски намеси.

И цялото това го пиша, щото тези агенции, нафрашкотени с администрация, само от Фейсбук се сепват. И то невинаги.

Да няма после: “Ма що мрънкаш, ми не направиш нещо?" Ето. Правим. А можеше да си направя тест, ако бях куче, каква порода щях да съм.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Конфликт Израел-Газа
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: