Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жената, блъснала куче: Бяхме в шок, не го пожелавам на никого
Автор: Екип Varna24.bg 22:36 / 12.01.2022Коментари (1)1033
© Фейсбук
С Plovdiv24.bg се свърза наша читателка във връзка с материала "Женска истерия заради блъснато куче: Нещастник! Да пукнеш дано!". Тя поиска да разкаже следното:

"Уважаеми дами и господа, моля да ми дадете право на отговор. Ще се старая да се придържам към фактите, макар и да ми бъде трудно да се огранича само до тях.

На 08.01.2022 г. около 17 часа пътувахме със съпруга ми по Асеновградско шосе към Пловдив. Шофьор бях аз. Шофирам отдавна, затова не смятам себе си за неопитен водач. Малко след табелата за началото на града, движейки се в лявата лента, изведнъж усетихме удар в предната броня на колата. Беше толкова внезапно, че дори не разбрахме какво стана.

Предприех маневра и отбих в крайна дясна лента, но поради натоварения трафик, успях да сторя това на около 50 метра след удара. И двамата бяхме в шок. Само предполагах, че е възможно да съм ударила животно. На никой не пожелавам да изпита подобно нещо. Не знаеш нито какво да кажеш, нито какво да направиш. Слезнахме от колата и видяхме, че няколко метра по-назад е паднал регистрационния номер на колата.

Не видяхме ударено животно. Само взехме номера на колата и се опитахме да го закрепим. В това време, не повече от 2-3 минути след като спряхме, пред нашата кола спря Опел Корса. От нея слезе една жена, с включена камера на телефона и крещейки попита дали ние сме блъснали кучето. Съпругът ми посочи колата и каза "да" /защото това бе най – вероятната причина за удара/. Настана ужас! Още не бяхме се отърсили от шока от удара, а бяхме засипани с крясъци, ругатни и клетви, като същевременно жената се приближи до съпруга ми, навирайки телефона си в лицето му, при което той се опита да я отстрани от себе си. Не я е удрял, дори не я е докоснал.

Предполагам, че това е и причината да не е качен целия видеозапис от случката. От този момент нататък видеото говори достатъчно красноречиво. Нямахме никакъв шанс да кажем каквото и да било. Докато тя разиграваше този цирк, съпругът ми се опитваше да се обади на 112. След като тя си тръгна, се свързахме и съобщихме за ПТП-то. А малко след това, по случайност зад нашата кола спря полицейски патрул. Пътували са в другата посока, видели са ни и дойдоха да питат дали всичко е наред. Разказахме какво се е случило, те отидоха да огледат мястото и като се върнаха, ме тестваха за алкохол.

Дотук с фактите по този случай. Питам се дали ако беше станала катастрофа и имаше пострадали хора от нея, тази госпожа щеше да се хвали, че тя храни кучето?! Всъщност, фактът, че тя спря толкова скоро след нас, ме кара да мисля, че тя не е шофирала, а вече е била там. Кучето най-вероятно я е видяло и се е спуснало към нея. Няма как иначе в рамките на няколко минути, докато аз маневрирам за да отбия колата от пътя, тя да спре своята кола, да слезе, да мине между колите, да вземе кучето, да го качи в колата и да спре при нас. Като през цялото това време (по нейни думи) е говорила по телефона.

И как така тя стигна до заключението, че нямаше да помогнем на кучето?! Бяха минали само няколко минути, а ние наистина бяхме в шок и не знаехме дори какво сме ударили! Циркът беше много добре режисиран и предварително отработен според мен. Няма как човек да не си зададе следните въпроси: Ако тя наистина се грижи за животни, не знае ли, че до такъв голям и натоварен път ги поставя в риск (а и не само тях)? И след като знае (убедена съм), защо е продължавала?

Дали не е чакала да се случи точно това, за да се изкара Майка Тереза с един сърцераздирателен разказ в интернет и да обяви две-три банкови сметки, по които най-вероятно ще постъпят няколко пъти повече пари от търсената сума? 4-5 такива инцидента в годината и не й трябва да работи.

Не очакваме всичките тези – ще ги нарека "коментатори", които с лекота ни обиждаха и клеха, да си посипят главата с пепел. Нито търсим оправдание, нито съчувствие. Това, което искаме е хората да чуят и нашата гледна точка и да не ни съдят по едностранно представената информация за случилото се, защото тази информация е клеветническа и невярна".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спокойно госпожо, такива кукувци като тази има навсякъде и винаги са нахални - чест Ви прави, че не се криете.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: