Жената до Боян Петров: В най-добрия случай е в някоя палатка и бедства

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:21 / 08.05.2018
1878
Последно се чух с Боян, преди да тръгне към върха на 28 април. От тогава няма информация. Никой не го е чувал, нито виждал. В момента се подготвя спасителна операция. Може би още днес ще тръгнат трима от шерпите. Очаква се утре да дойдат алпинисти от Китай, които ще се включат в по-обстойно издирване. Ясно е, че каквото и да се случва горе, той бедства. В най-добрия случай той е в някоя палатка и бедства. Това коментира пред БНТ жената до Боян Петров Радослава Ненова.

"Със сигурност вярвам в Боян, затова организирам тази спасителна акция. Ако никой не вярва в щастливия край, никой няма да тръгне да се занимава. Времето там в момента е много нестабилно", смята тя. "В деня, в който тръгна, се чувстваше в отлична форма, имал е самочувствието, че може да се справи. Много пъти е тръгвал пръв и не е имал проблеми досега. Сутринта имах есемеси от експедицията, че се подготвят да тръгнат, но все още нямам информация дали са тръгнали", заяви Радослава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).