Жената на майор Терзиев към министър Панайотов: Докога ще говорите празни приказки, на които никой не вярва

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
08:51 / 26.06.2021
2293
Димитрина Попова, вдовицата на майор Валентин Терзиев, повдигна няколко въпроса в продила си във фейсбук. Те са насочени към министъра нас отбраната Георги Панайотов. Става дума за последните секунди живот на пилота.

Последните 13 секунди на пилота всъщност нямат никакво значение, министър Панайотов. Вече няма значение и височината на пускане на мишената, височината на елиминиране на целта, както и нарушените мерки за безопасност (и това е ясно). Нещата са много по-мащабни, далеч по-опасни и засягат доста по-високи етажи от командването.

Кой допусна пилотите ни до участие в това учение с по 1 стрелба годишно (почти сигурно е, че същата подготовка имат и останалите военни формирования). И още по-далеч: Кой беше този "болен мозък", който реши да провежда такова мащабно, съвместно учение само на база изготвени документи, без да си подготви подчинените и каква беше крайната цел, че при този смъртен случай не ни става ясно?

И защо два дни преди Шабла-2021 се "тупаме по гърдите", а два дни след инцидента се скатаваме в "миши дупки" и се крием зад разследването? Защо няма нито един от организаторите да излезе с чест и да даде отговори? А оставят Вас, мин. Панайотов да говорите пред обществото празни приказки, на които никой не вярва. Безумие, след безумие! Докога?

 

Виж коментарите (2)

Още по темата (103):
11.03.2024 Разследването на смъртта на военния пилот Валентин Терзиев се подновява
24.11.2023 Военният съд в Сливен постанови разследването за смъртта на пилота Валентин Терзиев да продължи
09.11.2022 Вдовицата на пилота Терзиев: Да разследват трима генерали от ВВС!
08.11.2022 ВОП-София: Немарливо изпълнение на дейността от страна на командващия обучението е довело до катастрофата на изтребителя
08.11.2022 Съпругата на загиналия пилот Валентин Терзиев заяви, че отговорният за смъртта на съпруга й дори не е разследван 
08.06.2022 Съпругата на майор Терзиев: Склонна съм да вярвам, че по погрешка е свален
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).