Жената в Сопот е била убита по особено жесток начин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:03 / 08.08.2022
790
Днес Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Николай Т., на 46 г., за това, че на 07.08.2022 г. в Сопот умишлено е умъртвил 58-годишната Марияна К. - престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

По делото е установено, че Николай и Марияна имали близки отношения и живеели на семейни начала в Сопот. Вечерта на 6 август 2022 г. двамата отишли на гости на приятел на Николай. Там употребили алкохол и между тях възникнал скандал. 

На 07.08.2022 г. към 2.00 часа тръгнали да се прибират към дома си, като по пътя продължили да се карат. В района на стадиона в Сопот Николай нанесъл множество удари на жената в областта на главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно състояние.

Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си. На същия ден към 7,10 часа един от охранителите на стадиона я открил и подал сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи установили, че жената е починала.

По делото са извършени множество действия по разследването - оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, приобщаване на веществени доказателства, назначаване на експертизи и други. Разследването е в активна фаза.

Николай е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив, в рамките на които ще бъде преценено внасяне на искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо него.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
11.08.2022 Този е убиецът от Сопот
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).