Жени спретнаха див екшън заради Дон Жуан от Айтос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:52 / 29.08.2021
779
Див екшън заради айтоски Дон Жуан се разигра в село Мъглен посред бял ден. Три жени се млатиха брутално с шамари и ритници, а накрая завършиха в съда съобщават от Флагман. 

Случаят е отпреди няколко дни, разказаха очевидци. Скандалът в центъра на Мъглен между 40-годишната Тодорка, 34-годишната Таня и 38-годишната Фатме е вдигнал на крак цялото село. Брутални псувни и обидни епитети огласили центъра на Мъглен. Нищо неподозиращите съседи са излезли да проверят какво се случва.

Замръзнали от шок от видяното – добре познатите им съседки, три зрели жени, са в люта свада. Тяхното присъствие обаче по никакъв начин не е смутило бесните им съселянки. Дори напротив. Вербалната разпра между тях много бързо е прераснала във физическа и пред очите на сеирджиите те започнали да си бият шамари.

"Псуваха жестоко – като каруцари. Нито едната не остана длъжна към другите две. Превърнаха в цирк центъра на селото“, разказа очевидец. 

По негова информация айтоски мачо откраднал сърцето на Тодорка, Таня и Фатме. Той въртял любов и с трите, без влюбените жени да подозират.

"Първо разбрала едната, после другата. Първоначално спорът за любимия бил между двете, но в един момент е станало ясно, че има и трета. Е, тогава е станало страшно. Явно от страх да не го загубят, влюбените жени не са му поискали сметка, а са решили да се разбрат помежду си“, обясни още жител от с. Мъглен.

Побойничките са отнесли глоба по 100 лева от Районен съд-Айтос по Указа за борба с дребното хулиганство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).