Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Женска истерия заради блъснато куче: Нещастник! Да пукнеш дано!
Автор: Екип Varna24.bg 19:18 / 09.01.2022Коментари (60)1669
Представителка на Pet Paw Bulgaria сподели в социалната мрежа неприятен инцидент с участието на двама русенци. Случката се е разиграла вчера край Пловдив. 

Plovdiv24.bg публикува написаното от нея без редакторска намеса:

Пътувайки с колата ми към Пловдив, често спирам да храня 3 кучета. Едно от тях (Майк) е вече в клиника, защото е много болен. Но днес, отивайки да нахраня другите 2, виждам как едното от тях лежи безпомощно на платното. Говорех по телефона в този момент с Дияна Плачкова, която чу всичко.

Спрях колата и слезнах да преместя трупа на кучето, което се каза още живо! Отстрани до мантинелата седеше нейното другарче, което я викаше да стане.

Без да се замисля, грабнах удареното куче и го качих в колата. Тя плачеше от болка.... Естествено никой не спря да помогне, а само свиреха и едва не пометоха и мен. Тръгнах към клиника "Провет" и 20-30 метра по-надолу видях спрян фоуксваген. Мъж и жена оглеждаха колата. Веднага се сетих, че те са ударили моето момиче.

Спрях до тях и ги попитах съвсем спокойно (поне в началото) дали те са ударили кучето. Мъжът ми отвърна, че те са го блъснали и думите му бяха "погледни какво стана с колата ми", при което аз побеснях и потърсих отговор защо не са оказали помощ на животното. Последва удар от мъжа по лявата ми ръка!!! В този момент издивях и започнах да крещя (което се вижда в клипа и не се гордея с това), но бях в ужасна паника. Качих се при кучето, което видимо не знаеше какво става, беше в шок и я болеше. Веднага се обадихме в "Провет" и бяхме посрещнати от ветеринар, който я прегледа.

Направиха и рентгенова снимка, на която се вижда, че 6-ти гръбначен прешлен е счупен, но за щастие няма разместване. Също така кучето има течност в коремната кухина. Доктор Пачев ще извърши операция на гръбнака и се надяваме животното да не остане инвалид за цял живот заради този индивид, който дори не слезна от колата си да види какво е причинал, а се притесни за тъпите ламарини!

Пусната е жалба и ще има разследване. Няма да оставим нещата така, няма! Ще търсим справедливост! Дано органите на реда си свършат работата адекватно!

Операцията на гръбнака на Рая ще бъде скъпа. 1400лв със скенера. Всеки който иска да помогне може да го направи по следните начини:

По сметката на организацията:

РАЙФАЙЗЕН БАНК :

IBAN : BG09RZBB91551012878566

Титуляр : Pet Paw Bulgaria

Основание: Рая

Пейпал : stu1806422078@uni-plovdiv.bg

По сметката на клиника Провет :

Прокредитбанк :

BG88PRCB92301032980910

Основание - Рая Пет Пал









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ДедМороз е Елеонорка Кабачката която стана милионерка от лъжливата и фондация и не поглежда кучетата а ходи по екскурзии по целия свят с парите на хората. Може да я засечете редовно пияна по заведенията да пада и да става ама не и да памагне ня някое оивотно наистина. Сега що плюеш по хората бе душа дето наистина помагат на бездомните животни. Мнооооого тъпо и унизително. А колкот да тия отрепки трябваше поне да попитат как е кучето защото ламарина се прави но едно живо същество не се поправя така лесно..
+5
 
 
"Фондация Pet Paw е създадена през 2020г. от Дияна Плачкова и Мария Гавазова", тези имена ще се разследват, задължително. Адски съмнителен пейпал акаунт: stu1806422078@uni-plovdiv.bg - ще се разследва. И най-важното: дадени са 2 IBAN-а, много любопитно е как ще се следи за коректното изразходване на постъпилите суми? И едната сметка и другата сметка се пълнят и никой не казва "благодаря, събрахме ги"... май се разчита на точно това разминаване и ако може да се внася до 3022 г. Това последното не е съвсем нарушение на закон, но е неморално подвеждане на добросъвестни граждани. Та тези 2-те кукумявки са решили, че не им се работи и са отворили занималня за прилепи и костенурки, а сега им отесня бюджета нещо...
+7
 
 
Тази трябва да бъде подведена под отговорност за хулиганство.
Aнонимен
на 10.01.2022 г.
+8
 
 
Това е типичния Karen, пълна шматка
+9
 
 
Кукувицата си мисли, че е анонимна и може да заплашва хората, както и да кълне скрита зад сектантската си страничка, но това не е така. Казва се Дияна Плачкова.
+6
 
 
Тази явно е собственичка на кучето- знае му името, редовно го храни, значи тя е отговорно за него и неговото поведение, следователно хората от Русе спокойно могат да предават претенции към нея за нанесените им щети от кучето на лудата!
+5
 
 
Веднага трябва да я приберат за лечение! Ей такива като тази взимат книжки - ужас!
+5
 
 
Няма секс и така става. Избива ги на някъде
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: