Жестоко посегателство! Циганин преби до смърт възрастна жена за три лева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
07:39 / 08.08.2019
1217
Жестоко убийство е станало в София, научи БЛИЦ. Циганин е пребил брутално възрастна жена за три лева в столичния квартал "Красна поляна". Трагедията се е разиграла преди около три седмици.

Първи за нея съобщават, възмутени, обитателите на квартала в една от фейсбук групите. Те недоволстват от ромските безчинства, които вършат обитателите на намиращите се наблизо "Виетнамски общежития".

17-годишният циганин е набелязал жертвата си на улицата. Последвал 82-годишната жена до входа и там я заплашил да го пусне. Вътре й се нахвърлил с ритници, повалил я на земята и взел портфейла й, в който имало три лева. След това поискал тя да го пусне в апартамента си, за да обере каквото има там.

Жената започнала да се съпротивлява, тогава той я помъкнал по стълбите нагоре, след което побеснял, съборил я отново и я влачел надолу. Кракът на възрастната жена се одрал в едно от железата на парапета. Била цялата в кръв, разказат  ужасени очевидци. След като видял, че жертвата му е в безсъзнание, циганинът избягал.

"Беше нещо страшно. Кожата й беше раздрана от желязото, буквално се виждаше костта", разказа потресен един от жителите на входа.  Съседи извикали Бърза помощ и бабата била откарана в "Пирогов", където починала няколко дни по-късно от раните и преживения ужас. 

По информация на Блиц 17-годишният циганин е арестуван след около седмица, докато извършвал грабеж. По време на разпита в 3-то районно той се изпуснал и за предишния случай. Твърдял, че не знае за смъртта на жертвата си.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).