Жестоко убийство! 61-годишен преби до смърт младата си приятелка в Хасково

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 15.01.2018
1510
Мъж на 61-годишна възраст от Хасково е задържан за причиняване на смърт, съобщи ОД на МВР. Вчера в 10,30 часа на спешния телефон в РУ Хасково е бил получен сигнал от задържания. Според него жената, с която е живеел на семейни начала, е починала. В дома на ул "Щерю Вапцаров" е била изпратена оперативна група. Полицаите са установили, че по тялото на мъртвата 38-годишна жена има синини. Назначената аутопсия е потвърдила насилствената смърт. 

Според събраните данни вследствие от нанесен побой е последвало счупване на черепа на жертвата. От проведените процесуални действия е станало ясно, че двамата са се скарали и са си разменили удари след пиянски запой. Криминалистите са образували досъдебно производство за убийство по непредпазливост вследствие на умишлено причинена телесна повреда. Извършителят е познат на органите на реда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).