Жестоко убийство потресе Русе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:26 / 21.02.2017
889
Наркоман е намушкал с нож до смърт майка си и след това избягал. Жената е починала на място, а извършителят се издирва от полицията в Русе.

Трагедията се е разиграла около 17 часа вчера в къща срещу Военното поделение. Тялото на 63-годишната Лиляна е открито от съпруга й, който веднага подал сигнал на тел. 112. Изпратеният екип на "Спешна помощ" само е констатирал смъртта.

По предварителна информация извършител на жестокото престъпление е 26-годишният син Виктор, който отдавна има проблеми с дрогата.

Предполага се, че се е скарал с майка си и така се е стигнало до убийството. Съседите бяха в шок след престъплението, съобщава btv.

Синът, който и друг път е създавал проблеми на родителите си, се е скарал с майка си, предава БГНЕС.
63-годишната жена работи в Италия, но се била върнала за известно време у дома. Не е известно какво е породило скандалът, но младият мъж под въздействието на дрогата е взел нож и е намушкал многократно майка си.

Последният удар е бил в главата й, след което е избягал. Бащата Андрей, който е пенсионер намерил съпругата си мъртва. Незабавно подал сигнал на тел. 112, като съобщил, че подозира сина си в престъплението. Близки на семейството казват, че родителите и друг път са подавали сигнали срещу сина си заради дрогата и заради скандали.

Полицейски екипи отцепиха района, както и една от съседните къщи, пред която имаше кървави петна. Криминалистите започнаха оглед, като на този етап се въздържаха от коментар. Семейството има двама сина. Съседите коментираха, че са шокирани от станалото.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).