Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Животът за представителите на една зодия може да се преобърне днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 30.08.2019Коментари (0)1155
©
Хороскоп за днес, 30 август:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не се препоръчва да преследвате чудеса и вярвате в магии. Вече сте пораснали, не сте ли забелязали? Едно пътуване ще ви донесе нови запознанства, впечатления и емоции. Само не забравяйте да фиксирате всички приятни моменти на камерата. Новини от роднини леко ще развалят вашето настроение.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви истинско щастие, но не се опитвайте да го задържите в живота си на всяка цена. Възможно е среща с дългогодишен познат да ви повлияе необикновено много. Разговори, емоции, изненади... Дръжте се в ръце. Във финансовата сфера, трябва да оставите нещата на случайността. Не се опитвайте да променяте ситуацията, ако обстоятелствата не са във ваша полза.

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дне, може да се случи нещо, което да обърне живота ви. Това може да е свързано с кариерата, романтично пътуване или раздяла с приятел. Така или иначе вие ​​сами нищо не може да промените. Активност ще ви трябва в битовата сфера. Бъдете внимателни, когато боравите с техника или уреждате дългогодишен конфликт.

РАК (22 юни - 23 юли)

Ще вкусите от всички удоволствия на живота, ако не изисквате твърде много от другите. Бойните качества ще са ви необходими в работата, но няма от какво да се страхувате. Във финансовата област, ще ви трябва огромен портфейл, за да прибирате парите. Основното е да съхраните печалбата и да я вложите в нещо изгодно.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да се занимавате с духовно израстване и да не бъдете прекалено материални. Важно е да разберете на какво сте способни, без да указвате натиск върху другите. Постижения в кариерата очакват тези, които се занимават с бизнес. Не се притеснявайте за изхарчените пари, скоро ще има още повече. Вечерта посветете на общуване с близките.

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Най-накрая, ще се потопите в атмосфера на пълен мир и хармония. Ако сте в отпуск, това ще е отлично! Оставете работните моменти и грижите за финансовата ситуация. Вие сте постигнали всичко, което искате, време е да се отпуснете. Между другото, романтичните срещи ще са много интересни и продължителни. Ако разбира се, сте неангажирани.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Препоръчително е да направите пробив така, че за нищо да не съжалявате. Емоционалното ви състояние, не е стабилно, така че по-малко спорете с другите. Ситуацията може да стигне до конфликт, както и да доведе до намаляване на имунитета. Не е изключен стрес, свързан с проблеми в живота или финансите. Не правете планове в любовта.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

На този ден ще бъдете в състояние да постигнете много, но в сърцето ви ще е сиво и тъмно. Ако сте мечтали да станете предприемач и започнете собствен бизнес, тогава действайте. В сферата на любовта всичко зависи от вас, а не от късмета. Планирано пътуване няма да върви по план, но това ще е за добро.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще имате късмет в различни области, но финансовите проблеми няма да може да решите. Тук, без професионална помощ и заем, няма да минете. Енергията си се опитайте да насочите в правилната посока. Без страх се заемете с домашните задължения. Стойте далеч от интригите, които ще устроят на работа колеги.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще трябва да пазите здравето си, като драгоценно бижу. Не е изненадващо, защото през последните месеци многократно сте се разболявали. Време е да укрепите тялото си с водни процедури, слънчеви бани и разбира се, бягане сутрин. Нека всичките ви мечти се сбъднат и планираните пътувания се осъществят.

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Най-накрая ще осъзнаете, че на улицата е лято! Може да се отпуснете, да плувате и да се срещате с приятели. Но внимавайте да не забравите за основната си работа. Някой ги чака ваканция, а други много работа. Не харчете пари за глупости, скоро ще ви трябват за големи покупки. Възможна е среща с бивш любим.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не пречи да се заемете с духовни практики, за да се издигнете над себе си и подчертаете своята индивидуалност. Страстите в любовните взаимоотношения ще отшумят, но това е за добро. В противен случай определено ще "прегреете" един към друг и никога няма да постигнете хармония в съюза. Материалното благополучие е приятно нещо, но за това трябва да помните за спестяването.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: