Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Журналисти биха полицаи и охранител, има арестувани!
Автор: Екип Varna24.bg 11:57 / 07.07.2021Коментари (1)1348
©
Снимката е илюстративна
Журналист от вестник "България Днес" е участник в инцидент с ранени полицаи. Във вторник вечерта около 21.20 часа в 5-то РУ е получен сигнал, че на ул. "Раковски" на 11 ет. пред редакцията на вестник "Уикенд" е възникнал скандал между три лица и охраната на сградата.

Пред пристигналите на мястото един от охранителите заявява, че две лица са го били. Полицаите се качват на 11 ет. и пред редакцията на агенция "Лупа" ЕООД три неизвестни лица им нанасят удари. Двама полицаи са ранени. По случая са задържани трима души - Виктор Леви, Заприн Караминов и Надя Панкова. Образувано е досъдебно производство по чл. 325, ал 2.

Юристи на "Медийна група България" заявиха, че проверяват детайлно случая и ще посъветват издателя на вестника при доказана вина на журналист от редакцията, да предприеме най-тежките мерки по кодекса на труда.

Главният редактор Николай Пенчев категорично заявява, че не отговарят на истината публикациите в сайтове, в които се твърди, че инцидентът е политически и е насочен срещу журналисти от опозиционни медии.

"Първоначалната информация, която имам и която проверяваме в момента, е, че става дума за битов инцидент, който няма нищо общо с вестник "България днес". Каквито и да са причините, реакцията на колежката е недопустима не само за журналист, но и за всеки човек." - категоричен е Пенчев.

От МВР изнесоха и допълнителна информация по случая:

Снощи, около 21.20 часа, в полицията постъпил сигнал за възникнал скандал между двама мъже, жена и охранител в сграда на ул. "Г.С. Раковски“. Мъжът, охраняващ сградата, обяснил пред дошлите на място униформени, че двама от посетителите са му нанесли побой.

Отзовалите се да окажат съдействие полицаи също пострадали от агресивното поведение на двамата, нанесени им били удари по главата и гърдите. Пострадалите са прегледани в болнично заведение.

Двамата 46-годиншни мъже и 36-годишната жена, които били във видимо нетрезво състояние, са задържани в полицията. В последствие, при изясняване на случая, един от мъжете е освободен. Предстои доклад на материалите, събрани по образуваното досъдебно производство, в прокуратурата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Скоро ще започнат всичките ченгеджийски подтановси.Група деца на 3 и 4 годинки са пушили трева и отишлите на проверка полицаи са били плебитш и със скасани рагони ДЕЦАТА са задържани защотопса оказали яростна съпротива и са били климинално рроявени.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: