Зловещата катастрофа, при която загинаха шестима, е заснета от охранителна камера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
08:36 / 16.10.2019
1779
Охранителна камера край пътя Казанлък-Габрово е заснела челния удар между двата леки автомобила, при който загинаха шестима души, съобщи местният сайт PressTV.

Инцидентът стана около 1 часа на 14 октомври при разклона за град Крън и село Хаджидимитрово. Сблъсъкът бе между лек автомобил "Ауди" с габровска регистрация и 42-годишен водач и "Мерцедес", който е управляван от 18-годишен младеж. При катастрофата на място загинаха петимата мъже на възраст между 18 и 30 години в мерцедеса, както и водачът на аудито.

От кадрите, заснети от охранителната камера, се вижда как автомобил пътува към Казанлък. Срещу него внезапно в платното за насрещно движение навлиза друга кола, която се движи с висока скорост. Следва внезапен челен сблъсък на правия участък.

Стана ясно, че шофьорът на аудито е известният габровски зъболекар д-р Любомир Узунов. Той е пътувал сам в колата към Казанлък. 

"Д-р Узунов започна професионалния си път в нашата дентална практика. Нестихващият стремеж към професионално усъвършенстване, успешно преминал през множество курсове и инвестиция в специализация в Англия му даде възможност да развие успешна самостоятелна практика. Един изграден специалист в разцвета на кариерата и жизнения си път, отдаден на професията...избрал да работи в България...до фаталният сблъсък със заобикалящата ни действителност", написаха колегите на зъболекаря от клиника в Габрово. 

Експерти от Института по пътна безопасност направиха оглед на мястото край Казанлък. Извършени бяха няколко специализирани експертизи, които констатираха нередности в пътния участък между градовете Казанлък и Крън, предаде БНТ.


Зловещата катастрофа, при която загинаха шестима, е заснета на охранителна камера

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).