Змия стресна жителите на блок в столицата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:04 / 03.07.2022
839
Нашествие от змии това лято. Затова алармираха столичани в социалните мрежи. Високите температури и буйната растителност увеличават шансовете да попаднем на змия. На практика това може да се случи, както в парковете така и в градска среда. 

Змия беше открита в жилищен блок в столичния квартал "Гео Милев". В общите части на кооперацията смелчаци заловиха влечугото. До момента единствено от Столичния зоопарк са проявили желание да се погрижат за змията, но само при условие, че някой им я донесе. Доброволци от входа обаче засега не се намират. Затова влечугото е прибрано в кашон в мазето, запечатан с тиксо. Някои от живеещите в блока разбраха едва днес, че във входа има неканен гост.

Каква ще бъде съдбата на змията остава неясно. Засега единственото решение на домоуправителя и хората от входа е тя да остане, затворена в кашон, съобщи БНТ.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).