Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зрители настръхнаха срещу предаване на Радина Червенова
Автор: Екип Varna24.bg 14:01 / 31.10.2022Коментари (0)1497
©
Радина Червенова втрещи аудиторията на предаването на Би Ти Ви "Преди обед" с рубриката си "Работещи майки". Там тя показа бивша манекенка с две деца, която не знае как се държи бебе. Въпросната дама се появи пред камерата с новородената си дъщеричка, чиято глава се подмяташе като топка за тенис. Зрителите избухнаха в недоволство. "Защо трябваше да снимате тази жена?", питат те, възмутени от нехайното поведение на майката. 

Родилката, която разбуни духовете със своята неадекватност, се казва Деси Трифонова. Тя вече имала 7-годишен син, а преди месец родила и дъщеря – Алис. Макар че бебето е съвсем малко, майка му всеки ден ходела във фитнеса, който отворила заедно с приятелка. Точно какво работи там, не стана ясно в репортажа, но бе показано, че усилено тренира, за да поддържа форма. Това, от което зрителите се възмутиха, беше пълната липса на майчинско поведение, която манекенката демонстрира пред камерата, пише HotArena.

От репортажа стана ясно, че Деси дори не може да държи бебето си на ръце. Всеки, който има и бегла престава от новородени, знае, че главите им трябва да се придържат, тъй като мускулите на вратовете им са твърде слаби. Явно обаче "работещата" майка не знае това, тъй като размяташе бебето си напълно неадекватно и не се впечатляваше, че главата му скача в синхрон с движенията на родителката.

Много жени пред телевизорите споделиха, че трудно са издържали гледката. Ето част от коментарите на официалната страница на "Преди обед" във Фейсбук: "Направо съм потресена от този репортаж, това дете вися на ръката като някакъв шал. Как никой от екипа не каза на тази жена как да го държи! Ще го гледа някоя неопитна майка и ще реши, че е ок да му се откачи вратът на бебето..."; "Насилих се да изгледам репортажа! Настръхнах! Дано след многото коментари се старае повече в това "подмятане" на бебчето."; "Кой знае колко пъти в месеца й се налага да го гледа сама, дори не знае как да държи бебе."; "Нямах нервите да го изгледам, като видях как му виси главичката на бебче. Бебетата не са аксесоар и причина за реклама! Тъжна гледка!"; "Дъщеря ми на 5 години знаеше как да държи сестра си, когато беше бебе. Това е опасно за бебето", коментират ужасени зрителки. Една от тях се шегува, че е време да покажат и баща, който пуши като комин над бебето, докато го разхожда в парка.

Възмущение предизвиква не само начинът, по който жената държи бебето си, а и цялостното й отношение към него. На първо място – никой не разбра кому е нужно да го разнася на ръце, след като детето спеше и можеше спокойно да го остави в креватчето му или в бебешката количка. Не стана ясно и защо майката трябваше да държи спящото бебе с подмятаща се главичка, докато му приготвя адаптирано мляко за разходка. Преди да приготви млякото на прах, тя бръкна с ръка в кутията, взе малка част от него, както се взима щипка сол, извади я от кутията, а после изтръска пръстите си обратно в кутията. Всичко това показа пълна неадекватност по отношение на хигиената на храната, която се дава на детето. За кърмене въобще не стана дума в репортажа – явно въпросът никога не е стоял на дневен ред поне за тази майка.

Също така направи впечатление, че "работещата" родителка насила събуди спящото бебе, за да го преоблече преди излизане, макар че не е съвсем сигурно, че това е било наложително. След това, вместо да го бута в количката, тя го носеше на ръце – отново докато спи, а празната количка беше поверена на Радина Червенова. Така и не стана ясно в какво се състои работата на родителката. Изясни се само, че във фитнеса си майката тренира и пие кафе със своя приятелка, с която си говорят за децата си. Едното било "яко лудо", а другото – "яко кисело". 

Като се вземе предвид опитът и професионализмът на Радина Червенова, които са доказани във времето, е странно, че се е навила да прави репортаж за въпросната дама, която, според показаното пред камерата, не може да е пример за майка – работеща, или не. Някои смятат, че бившата манекенка може и да е платила за репортажа като за реклама. Ако не е така, е странно как въобще е попаднала в едно от най-гледаните предавания на уважавана телевизия като Би Ти Ви и то точно в рубриката на легенда на родната журналистика, каквато е Радина Червенова.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: