Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зрители са възмутени от демонстрациите на Славена Вътова в национален ефир
Автор: Екип Varna24.bg 10:10 / 23.03.2021Коментари (5)6749
© БТВ
Славена Вътова е на път да се превърне в единица мярка за липса на всякакви граници в демонстрацията на плът в национален ефир.

Откакто в Би Ти Ви се завърна предаването "България търси талант", в което по неизвестни за нормалните хора причини миската журира, зрителите не спират да коментират оскъдното й облекло. Тя си позволява да излиза пред камерите буквално по бельо, фрапиращо заголвайки задните си части.

Още когато преди 3 години влезе в предаването за таланти, Славена започна шокиращо да демонстрира плът в национален ефир, в най-гледаното време. В шоуто е трудно да се намери кадър на бившата мис от Шумен, в който тя е облечена прилично. Или е в полички, които едва покриват задните й части, или е с цепки до сливиците, или е в латексови облекла с вериги и катинари, които напомнят костюм за филм за възрастни.

В най-новите издания на "Талантите" обаче 31-годишната дама, която е майка на две момиченца, успя да надмине себе си. Тя навря задните си части буквално под носа на зрителите, навирайки ги в камерите на предаването. И остави толкова малко от себе си за въображението на аудиторията, че вместо да предизвика възхищение с хубавите си форми, стана за смях.

"Всички й видяхме гащите, време е да я сменят с нормална жена...", се казва в един от зрителските коментари на официалната фейсбук страница на "България търси талант". "Аз съм изпуснал за гащите, я дай линк", е отговорът, който идва от друг зрител. "Не е нужен линк... Във всеки един лайв си ги показва с някой от участниците... Гледай...", съветват фенове на формата.

Дори колегите на Славена в предаването не могат да скрият възмущението си от нейното облекло, в което очевидно е пропусната полата. Само че, за да спазват добрия тон, го маскират като безобидни шегички. "Избраха я заради късите панталонки", подхвърли Катето Евро по време на изпълнение, в което участник кани на сцената младата съдийка.

В този момент камерата бе разположена точно на нивото на задните части на бившата мис и ги показа толкова детайлно, че на човек да му стане неловко. Критиките към облеклото на Вътова вървят ръка за ръка с критиките към нейната компетентност в раздаването на оценки за чуждия талант. "Нищо не разбира. Само кокетничи и разголване", коментира възмутена зрителка, която приканва Вътова следващия път поне да облече пола.

Въпреки всичко от Би Ти Ви нито издават намерение да сменят съдийката с по-подходяща за ролята й дама, нито да помолят стилистите на шоуто да й подбират адекватни тоалети. А зрители вече се чудят дали няма да дойде ден, в който Славена да си забрави и бельото, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази жена е толкова елементарна, че се питам, какво разбира тя от изкуство, таланти? Колкото до лошия и вкус и ЛИПСА НА ВСЯКАКВА МЯРКА, ИЗЛАГА ЦЕЛИЯ СЪСТАВ! МАХНЕТЕ Я, ТЖВА НЕ Е БАР- ВАРИЕТЕ!
+1
 
 
И аз се чудя какво прави тази жена в журито?
+1
 
 
То пък една красавица..просто няма друга толкова тъпа овца, дет като няма с кво да изпъкне се съблича.мърши всякакви.....
+1
 
 
нали затова я държат на екран ...... плаща и се да се съблича ...... иначе чикиджиите няма да пускат босфор тв...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: