Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
bTV готви голяма изненада, привлича известна водеща
Автор: Екип Varna24.bg 11:18 / 30.12.2019Коментари (0)2462
©
В Би Ти Ви сериозно обмислят да поканят Радина Червенова като водеща на ново предаване. Голямата звезда на БНТ остана без работа през лятото, когато Емил Кошлуков зае овакантеното от мъжа ѝ директорско място на "Сан Стефанов" 29. В частната медия били готови веднага да дадат ефир на бившата новинарката, стига тя да се реши. 

Малко след като подаде оставка в БНТ, Радина сподели, че изобщо не страда по телевизията. Тя се радвала на възможността да си почива и се хвалела, че вече може да прави всичко, което ѝ е интересно извън новинарските емисии, но досега все не оставало време да се занимава с него. Освен това с мъжа ѝ Коко Каменаров направили фирма, в която, както "Уикенд" писа, предлагат медийни консултации. Благодарение на това не може да се каже, че Радина е останала съвсем свободна и се чуди с какво да се занимава от сутрин до вечер. 

В Би Ти Ви обаче смятали, че звезда от нейния ранг, която е не само красива, популярна, харизматична и обичана, но и известна със своя непоклатим професионализъм, може да се впише идеално сред лицата на медията. Засега не са известни подробности около идеята Червенова да се включи в екипа на частния канал, но се смята, че ако това стане, ще е със съвсем ново предаване, каквото досега не е излъчвано там. 

Почти се изключва вероятността звездата да бъде назначена на мястото на друга водеща. В Би Ти Ви много държат на лицата в предаванията си и не са склонни да ги заменят, но пък винаги са отворени за предложения за нови програми ако не в централния си канал, то поне в някой от "сателитните" като "Би Ти Ви Лейди", "Би Ти Ви Синема" и т.н. Особено ако идват от хора като Радина Червенова. 

Новинарката и мъжът ѝ са едни от специалните гости, избрани да гостуват в Би Ти Ви по Коледа. Това се разчита като сигурен знак, че телевизията има интерес към Червенова като професионалист – там не канят лица, свързани с конкурентни медии, освен ако не смятат да им предлагат работа. Дали обаче звездата от БНТ би приела подобна оферта, е въпрос с повишена трудност. Както е известно, тя разви онкологично заболяване, заради което трябва да пази здравето си. От друга страна в тв средите често се коментира нейната възраст – 61 години, която предполага скорошно пенсиониране.

Но Червенова не е от хората, които гледат на себе си като на пенсионери, а и пенсията не ѝ отива. Макар да споделя, че новините не ѝ липсват, тя все по-често се обръщала с носталгия назад към славното си тв минало. Смята се, че не би отказала свое собствено предаване извън нюзрума, особено ако работата в него не е прекалено натоварена. Заради болестта лекарите я съветвали да се пази от стреса, но телевизията е истинската страст на Радина – да стои далеч от студиото за нея е по-голям стрес, отколкото да работи. В целия си живот тя е пробвала да се труди далеч от телевизията само веднъж – преди близо 20 години. Тогава напуска БНТ, за да стане пресаташе на БТА. Но издържа съвсем кратко и отново се връща на екран. Най-вероятно сега ще стане същото. 

Интервюто в Би Ти Ви е първата тв изява на Червенова от месеци. Освен него тя има само още две подобни участия – и двете са в БНТ. Едното е съвсем кратко интервю, в което обясни колко ѝ липсва работата, а другото – пред Люба Пашова, когато вече беше напуснала. Смята се, че интервюто е било заснето, преди да подаде оставка.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: